„Microsoft“ patvirtino oficialiai – naujoji „GPT-4“ versija jau naudojama ir „Bing“ pokalbių robotui

Lukas Snarskis

2023-03-15, 09:31

1 komentaras
„Microsoft“ patvirtino oficialiai – naujoji „GPT-4“ versija jau naudojama ir „Bing“ pokalbių robotui

Kaip ir buvo tikėtasi, „OpenAI“ pristatė naująją „ChatGPT“ versiją, kuri pasipildė naujomis galimybėmis. Vakar, antradienį, buvo pristatyta „GPT-4“ versija, kuri pasiūlys ne tik naujas funkcijas, bet ir pagerintą veikimą.

Vos tik pasirodžius „GPT-4“ versijai, pradėta spėlioti ar šią naujieną pasiūlys ir „Microsoft“. Neilgai trukus – tai buvo patvirtinta oficialiai. „Bing“ paieškos sistemos pokalbių robotas jau dabar veikia su naująja „ChatGPT“ versija, o apie tai patvirtino ir „Microsoft“, kuri pasidalino pranešimu socialiniame tinkle „Twitter“.

Deja, tačiau „Microsoft“ kol kas nepaskelbė jokios papildomos informacijos ir šiuo metu yra žinoma tik tai, jog „Bing“ paieškos sistemoje esantis pokalbių robotas naudoja „GPT-4“ platformos versiją. Išlieka neaišku ir ar „Microsoft“ pasiūlys naująją galimybę, kuri leidžia pridėti ne tik tekstą į užklausą, bet ir įvairiausius vaizdus.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas