„Acer“ pristatė „Aspire Vero 16“ nešiojamą kompiuterį: pasiūlys „Intel Core Ultra 7“ procesorių, aplinkai draugišką korpusą ir daugiau nei 10 valandų veikimą su vienu įkrovimu

Lukas Snarskis

2024-01-10, 10:30

0 komentarų

Kiekvienų metų sausis yra ypatingas technologijų gerbėjams ir entuziastams. Ne išimtis ir 2024 metų pradžia. Las Vegase jau prasidėjo kasmetinė CES (ang. Consumer Electronics Show) paroda, kurioje gamintojai demonstruoja savo naujausius produktus. Naujienas pristatė ir „Acer“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Acer“ pristatė „Aspire Vero 16“ nešiojamą kompiuterį: pasiūlys „Intel Core Ultra 7“ procesorių, aplinkai draugišką korpusą ir daugiau nei 10 valandų veikimą su vienu įkrovimu

Taivane įsikūrusios tarptautinės kompiuterinių technologijų ir elektronikos bendrovės „Acer“ atstovai Las Vegase pristatė naujus nešiojamus kompiuterius. Gamintojas pristatė atnaujintą „Swift X 14“ modelį, apie kurį plačiau skaityti galite paspaudę čia, o taip pat debiutavo ir aplinkai draugišką nešiojamą kompiuterį.

Naujasis „Acer Aspire Vero 16“ pagamintas perdirbtų medžiagų ir čia naudojamas „OceanGlass“ jutiklinis kilimėlis, pagamintas iš vandenynų plastiko (OBP). Nešiojamasis kompiuteris pasižymi nauju dizainu, kuriame kartu su 16 GB LPDDR5 atminties naudojamas naujausias „Intel Meteor Lake Core Ultra“ procesorius.

16 colių įstrižainės aprūpintas nešiojamas kompiuteris veiks su „Intel Core Ultra 7“ procesoriumi bei turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) atminties, o čia bus naudojami LPDDR5 lustai. Vidinės saugyklos talpa – iki 2 TB. Naujasis „Acer“ modelis taip pat pasiūlys „Wi-Fi 7“ palaikymą, o dėmesį patraukti turėtų ir šio modelio baterija.

Skelbiama, jog naujasis „Aspire Vero 16“ modelis su vienu įkrovimu galės veikti iki 10,5 valandų, kas rodo ženklų žingsnį į priekį, lyginant su senesnės kartos modeliu. Kaip jau minėjome, čia bus naudojamas 16 colių įstrižainės ekranas su 2 560 x 1 600 taškų raiška bei 16:10 kraštinių santykiu. Gamintojas išskiria 100 proc. sRGB spalvų gamos palaikymą.

„Acer“ atnaujino ir savo nešiojamo kompiuterio klaviatūrą – čia rasime naująjį „Copilot“ mygtuką, kurį „Microsoft“ pristatė praėjusios savaitės pabaigoje. Pranešama, jog „Aspire Vero 16“ prekyboje pasirodys jau kovo mėnesį, o jo pradinė kaina sieks 1 199 eurus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas