AOC B3 serija idealiai darbo aplinkai: itin siauri rėmeliai, USB-C ir 100 Hz atnaujinimo dažnis

Pranešimas spaudai

2024-02-19, 19:42

0 komentarų

Monitorių specialistai AOC džiaugiasi galėdami pristatyti savo naujausią B3 seriją, skirtą šiuolaikinei namų ir biuro aplinkai. Naujoji B3 linija prisistato dviem 23,8 colių (60 cm) (AOC 24B3CF2 ir 24B3CA2) ir dviem 27 colių (68 cm) (AOC 27B3CF2 ir 27B3CA2) modeliais su „Full HD“ raiškos IPS ekranais.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
AOC B3 serija idealiai darbo aplinkai: itin siauri rėmeliai, USB-C ir 100 Hz atnaujinimo dažnis

Su 100 Hz atnaujinimo dažniu, USB-C jungtimis ir 65 W įkrovimo galia, šie keturi monitoriai sujungia atnaujintą dizainą ir geresnes technines savybes, kad atitiktų besikeičiančius šiuolaikinius namų biurų ir kompanijų poreikius.

Pritaikyti įvairiems profesiniams poreikiams

Ryšį supaprastina USB-C 3.2 Gen 1x1 (5 Gb/s) jungtis su 65 W įkrovimo galia ir „DisplayPort“ režimo palaikymu, todėl prie nešiojamųjų kompiuterių galima jungtis vienu laidu, taip ir transliuojant vaizdą į monitorių, ir įkraunant kompiuterį.

Du papildomi USB-A 3.2 Gen 1x1 lizdai gale leidžia lengvai prijungti periferinius įrenginius – klaviatūrą, pelę ar išorinį diską – ir prijungtas nešiojamasis kompiuteris gali juos naudoti per tą pačią USB-C jungtį.

Sklandus vaizdas su 100 Hz atnaujinimo dažniu

Išmaniųjų telefonų ir žaidimų monitorių dėka dauguma naudotojų šiandien jau yra susipažinę su aukšto atnaujinimo dažnio privalumais. B3 serijai būdingas 100 Hz atnaujinimo dažnis, o tai yra reikšmingas žingsnis pirmyn lyginant su standartiniais 75 Hz monitoriais. Judesiai šių monitorių ekranuose yra sklandesni, tai ypač pastebima greitoje darbo aplinkoje.

Judesių sklandumą galima pastebėti net ir naršant internete, kad ir socialiniuose tinkluose. 100 Hz atnaujinimo dažnio užtikrinamas sklandumas padeda sumažinti akių patiriamą stresą ir pagerina bendrą žiūrėjimo patirtį.

Gaivaus oro gūsis šiuolaikinėje darbo erdvėje

AOC B3 serijos monitoriai pasižymi aptakiu dizainu su itin siaurais rėmeliais, todėl šie monitoriai ne tik gerai atrodo, bet ir yra labai funkcionalūs, puikiai tinka kelių monitorių rinkiniams. Šis dizainas ras savo vietą įvairiose profesinėse aplinkose – nuo bendradarbiavimo erdvių iki prekybos salių, kur būtina sklandžiai integruoti kelis ekranus.

Net kai toks monitorius stovi vienas, elegantiška išvaizda su itin siaurais rėmeliais lengvai prigyja šiuolaikiniuose namuose arba suteikia futuristinio prieskonio mažų ir vidutinių įmonių biurams.

Dėmesys naudotojo patogumui

Akių sveikatos vardan B3 monitoriuose įdiegtas „LowBlue“ režimas ir „Flicker-Free“ technologija, mažinanti akių nuovargį ilgų darbo valandų metu. Šios funkcijos ypač naudingos tiems, kurie ilgą laiką praleidžia prie kompiuterio ekrano – programuotojams, finansų analitikams, rašytojams ir kitiems. Į šią seriją įeina monitoriai su reguliuojamais stovais – 24B3CA2 ir 27B3CA2 stovai leidžia monitorius pakreipti aukštyn-žemyn, o 24B3CF2 ir 27B3CF2 modelių stovai leidžia keisti ir monitoriaus aukštį, kad dirbti būtų patogiau. 100x100 VESA tvirtinimo taškai suteikia galimybę montuoti monitorius ant sienos ar rinktis kitus laikiklius, kad darbo vieta būtų lankstesnė.

Visi keturi modeliai pasižymi 4 ms „GtG“ ir 1 ms MPRT atsako laiku bei „Adaptive Sync“ kintamo atnaujinimo dažnio palaikymo funkcija, užtikrinančia pusiausvyrą tarp biuro produktyvumo ir kartais žaidžiamų žaidimų bei vaizdo transliacijų.

Integruotas maitinimo šaltinis užtikrina tvarkingą darbo vietą ir palengvina monitoriaus montavimą neįprastose konfigūracijose. Integruoti du 2 W garsiakalbiai ir HDMI 1.4 lizdas suteikia lankstumo padeda atliekant įvairias užduotis biure. Visi B3 modeliai atkeliauja ekologiškoje popierinėje paminkštintoje pakuotėje, kuri pasižymi mažesniu poveikiu aplinkai.

AOC 24B3CA2, 24B3CF2, 27B3CA2 ir 27B3CF2 bus galima įsigyti nuo 2024 m. vasario už gamintojo nustatytą atitinkamą 169, 179, 189 ir 199 eurų kainą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas