„Asus“ pristatė naująjį „ROG Iceblade X“ kompiuterį: pasiūlys galingas specifikacijas, kurios sutalpintos į itin kompaktišką korpusą

Lukas Snarskis

2024-04-09, 07:15

0 komentarų

Per pastaruosius metus išaugo žaidimams skirtų monitorių populiarumas, tačiau kompiuterių pardavimai mažėjo. Tokia tendencija fiksuojama kelerius paskutinius metus, o paklausa turėtų augti ir šiemet. Daugelis gamintojų gali tikėtis optimistiškų rezultatų metų pabaigoje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Asus“ pristatė naująjį „ROG Iceblade X“ kompiuterį: pasiūlys galingas specifikacijas, kurios sutalpintos į itin kompaktišką korpusą

„Asus“ savo žaidimams skirtą produkciją priskiria „ROG“ prekiniu ženklui, o visai neseniai buvo pristatytas ir galingas žaidimų kompiuteris, kuris pasiūlys 14 kartos „Intel“ procesorių bei „Nvidia RTX 4070 Super“ vaizdo plokštę, o visa kombinacija bus siūloma už itin patrauklią kainą.

Naujasis „Asus ROG Iceblade X“ kompiuteris išsiskirs ne tik savo galia, bet ir itin kompaktišku dydžiu. Šio stalinio kompiuterio matmenys siekia 11.5 x 32.3 x 28.69 cm, o bendra vidaus talpa – 10 litrų. Toks įrenginys puikiai tiks tiems, kurie nori kompaktiškos dėžės.

Kompiuteris pasižymi metaliniu korpusu, tvarkingais dizaino sprendimais, o priekinėje dalyje rasime ir dvi RGB juosteles. „ROG Iceblade X“ ventiliacijos angos įrengtos viršuje, o taip pat ir korpuso nugarėlėje. Priekinė įvesties ir išvesties jungtis taip pat yra viršuje.

Kompiuteris siūlomas dviejų konfigūracijų - žemesnės klasės modelyje yra „Intel i7-14700KF“ procesorius, suporuotas su „RTX 4070 Super“. Tuo tarpu aukštesnės pakopos modelyje suksis „i9-14900KF ir ta pati „Nvidia“ vaizdo plokštė. Abiejuose šiuose variantuose iš anksto įdiegta 32 GB operatyviosios (RAM) atminties ir 1 TB SSD diskas.

„Asus“ šį savo produktą aprūpino B760 pagrindine plokšte su 600W maitinimo bloku, kuris turi „Gold“ sertifikatą. Aušinimo sprendimas apima vandens aušintuvą procesoriui. Kalbant apie įvesties ir išvesties funkcijas, priekyje įrengtos 2 x USB 3.2 Gen 2 Type-A jungtys, taip pat USB 3.2 Gen 2 Type-C jungtis ir 3,5 mm garso jungtis.

Galinėje kompiuterio dalyje yra trys „Display 1.4a“ prievadai, įprastas HDMI kartu su HDMI 2.1 prievadu, 2 x USB-A 2.0 prievadai, 2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A ir RJ45 tinklo prievadas. Verta paminėti, kad pagrindinė plokštė taip pat turi „Wi-Fi 6E“ ir du laikiklius išorinėms antenoms.

Pranešama, jog pigiausias „Asus ROG Iceblade X“ modelis kainuos nuo 1 785 eurų. Tiesa, bent jau kol kas šis kompiuteris prieinamas tik Kinijos rinkoje, tačiau jau netrukus turėtų pasiekti ir tarptautinę rinką. Ar pasirodys ši naujiena Lietuvoje – kol kas nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas