Atraskite naujuosius „Logitech Master Series“ gaminius su „Smart Actions" funkcijomis programėlėje „Logi Options+“

„Logitech International“ pristatė „MX Keys S Combo“, „MX Keys S“, ir „MK Anywhere 3S“ – naujausius „Master“ serijos papildymus, skirtus pažengusiems naudotojams, pavyzdžiui, programinės įrangos kūrėjams ir kūrybos profesionalams.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Atraskite naujuosius „Logitech Master Series“ gaminius su „Smart Actions" funkcijomis programėlėje „Logi Options+“

Įdiegus naują „Logi Options+“ funkciją „Smart Actions“, šie nauji gaminiai, t.y. „MX Keys S Combo“, atnaujinta „MX Keys S“ klaviatūra ir „MX Anywhere 3S“ pelė, padės lengviau pasiekti savo „darbingą būseną“, kurios metu jaučiatės produktyviausi.

„MX naudotojų tikslas – pasiekti darbingą būseną, kurios metu visiškai pasineriama į kūrybos procesą ir surandama pusiausvyra tarp užduoties iššūkio ir savo individualių įgūdžių“, – sakė „Logitech MX“ verslo generalinis direktorius Anatoliy Polyanker.

„Mūsų naujieji „Master“ serijos gaminiai su „Smart Actions“ funkcija „Options +“ programėlėje yra skirti visiems, kurie siekia tikslumo, greičio ir patogumo, siekiant pasiekti optimalų našumą ir pajusti darbo malonumą.“

„Smart Actions“ funkcija

Programėlės Logi Options+ App išmanioji funkcija „Smart Actions“ suteikia jums galimybę praleisti pasikartojančius veiksmus automatizuojant kelias užduotis vienu klavišo paspaudimu ir taip supaprastinant savo darbo eigą pasitelkiant makrokomandas. Taip įtraukta iš anksto nustatyta pritaikoma funkcija „Smart Actions“, padedanti automatizuoti įprastas užduotis ir atlikti daugiau darbų.

„MX Keys S Combo“

„MX Keys S Combo“ rinkinį sudaro naujoji „MX Keys S“ klaviatūra, gerbėjų pamėgta „MX Master 3S“ pelė ir patogi „MX Palrm Rest“ delnų atramą.

Šis duetas kartu užtikrina greitesnį ir tikslesnį darbą, kuris idealiai tinka kvalifikuotiems specialistams, siekiantiems aukšto lygio kūrybos ir maksimalaus darbo našumo. Išmanusis klaviatūros apšvietimas ir pritaikomi klavišai papildo tylius pelės paspaudimus, greitą ir tikslų slinkimą ir 8K DPI jutiklį, kuris veikia ant visų paviršių, įskaitant stiklą.

„MX Keys S“

„Logitech MX Keys S“ pažangi belaidė apšviesta klaviatūra suteikia puikią žemo profilio spausdinimo patirtį, o klaviatūros klavišai suformuoti pagal pirštų galiukus, todėl klaviatūra užtikrina greitą, sklandų ir nepriekaištingą klavišų spaudimą, visą tai apjungiant patogiame dizaine.

Įrengtas išmanusis apšvietimas, foninis apšvietimas atpažįsta, kai rankos priartėja prie klaviatūros, ir automatiškai prisitaiko priklausomai nuo patalpos apšvietimo sąlygų, kurias dabar galima pritaikyti programėlėje „Logi Options+“.

Grafitinės ir šviesiai pilkos spalvos „MX Keys S“ pasižymi patobulintu klaviatūros išdėstymu su trimis naujais klavišais, užtikrinančiais didžiausią produktyvumą ir funkcijų apjungimą: „kalbos į tekstą“ funkcija, mikrofono išjungimas ir nutildymas bei „emoji“ naudojimas.

„MX Anywhere 3S“

Patirkite „MagSpeed“ elektromagnetinio slinkimo greitį, tikslumą ir tylą pažangiausioje „Logitech“ belaidėje kompaktiškoje pelėje, idealiai tinkančioje pažengusiems naudotojams, kurie siekia našumo, perkeliamumo ir patogumo bet kur ir bet kada.

Mėgaukitės „Quiet Click“ technologija, dėl kurios spragtelėjimas yra tylesnis nei šios pelės pirmtako („MX Anywhere 3“). „MX Anywhere 3S“ turi 8 000 DPI optinį jutiklį, kuris veikia beveik ant bet kokio paviršiaus, įskaitant stiklą, ir kurį galima perkelti į įvairias darbo vietas namuose ar biure.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas