„Corsair Gaming“ susidūrė su rimtomis problemomis: tai kas vyksta su viena iš bendrovės klaviatūrų – sunkiai paaiškinama

„Corsair Gaming“ šiuo metu turi nemažai problemų. Brangios mechaninės klaviatūros „Corsair K100“ savininkai praneša, kad jų periferiniai įrenginiai ėmė elgtis kaip sugedęs klaviatūros sekimo įrenginys.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Corsair Gaming“ susidūrė su rimtomis problemomis: tai kas vyksta su viena iš bendrovės klaviatūrų – sunkiai paaiškinama

Pirmieji pranešimai apie K100 problemas buvo paskelbti oficialiame „Corsair“ forume rugpjūtį, o naujausi – vos kelių valandų senumo. Pats pirmasis nukentėjęs naudotojas teigė, kad jo K100 klaviatūra „pradėjo atsitiktinai spausdinti pati“, kai įrenginys buvo prijungtas prie „MacBook Pro“. „Paprastai atrodo, kad ji rašo žinutes, kurias anksčiau rašiau pats“.

Kiti naudotojai prisijungė prie temos, pasiskelbdami, kad jiems teko patirti labai panašią patirtį. Vienas naudotojas teigė, kad K100 atkartodavo anksčiau „labai jautriame el. laiške“ parašyto teksto fragmentus, kai kompiuteris veikė saugiuoju režimu. Kitas asmuo skundėsi, kad jo klaviatūra pati „parašė“ daugiau nei 100 raidžių.

Kaip ir daugelyje kitų aukštos klasės klaviatūrų, K100 turi galimybę kurti makrokomandas įrašant įvestis – tačiau tai visiškai nuo naudotojo priklausanti galimybė, patikino „Corsair“. „Makro funkcija galėjo netyčia įsijungti ir įrašyti klaviatūros ir galbūt pelės įvestis“, – teigė „Corsair“ atstovas spaudai, o vėliau šios makrokomandos buvo „paleidžiamos ir klaidingai interpretuojamos kaip klaviatūros veiksmų įrašymas“.

Bendrovė teigė, kad gavo tik nedidelį skaičių skundų, palyginti su dešimtimis tūkstančių iki šiol parduotų įrenginių. Nors „Corsair“ vis dar tiria tikslų problemos pobūdį, neseniai išleido naują programinės įrangos atnaujinimą, kuris, atrodo, išsprendė klavišų registravimo problemą, tačiau naudotojai apgailestavo, kad atnaujinimas sukėlė ir kitų problemų.

„Corsair“ teigė, kad visi nukentėję naudotojai turėtų susisiekti su bendrovės palaikymo komanda ir pabandyti iš naujo nustatyti K100 atjungdami ją nuo kompiuterio ir penkias sekundes laikydami nuspaustą Esc klavišą (tuo pat metu ją vėl įjungdami). „Corsair“ labai rimtai vertina klientų duomenų privatumą, – pridūrė atstovas spaudai, ir net jei tai paveiktų tik vieną naudotoją, problema būtų greitai išspręsta.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas