Didelis kaip priekinis stiklas: sportinių automobilių estetika susijungia su žaidimų inovacijomis

Pranešimas spaudai

2023-12-18, 10:30

0 komentarų

„Porsche Design“ vėl stoja petys į petį su „AGON by AOC“, vienu iš pasaulyje pirmaujančių žaidimų monitorių ir IT priedų prekės ženklų, ir pristato lenktą žaidimų monitorių „Porsche Design | AOC AGON PRO PD49“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Didelis kaip priekinis stiklas: sportinių automobilių estetika susijungia su žaidimų inovacijomis

Tai yra apdovanojimais įvertinto dizaino ir technologinio meistriškumo derinys, tikras stiliaus ir aukšto našumo pareiškimas.

Ne šiaip sau apdovanotas „iF Design Award 2023“ ir „Red Dot Award: Product Design 2023“, PD49 gali pasigirti moderniausiu QD-OLED 49 colių (124,46 cm) įstrižainės ir 32:9 kraštinių santykio ekranu, pasižyminčiu e-sporto lygio našumu - 240 Hz atnaujinimo dažnis ir 0,03 ms atsako laikas („GtG“) suteiks pranašumą varžybose.

Nauji vaizdo grožio ir ekrano plonumo standartai

Maždaug 5 mm storio PD49 turi lenktą, net 49 colių įstrižainės ir itin ploną QD-OLED ekraną. Jo 1800R lenkimas užpildo naudotojo matymo lauką. Jis pasižymi kvapą gniaužiančia „Double QHD“ raiška (5120 × 1440 pikselių) ir taip iš naujo apibrėžia gerus vizualinius potyrius. Šis monitorius pasiekia maksimalų 1000 nitų ryškumą ir turi „VESA DisplayHDR True Black 400“ sertifikatą, todėl demonstruoja tiesiog spindinčią vaizdo kokybę, kurią praturtina 10 bitų spalvų gylis, 99 % DCI-P3 spalvų diapazono aprėptis ir 1,07 milijardai spalvų.

HDR atkūrimo dėka PD49 tampa langu į nuostabius istorijomis pagrįstų vieno žaidėjo žaidimų pasaulius. E-sportui paruoštas 240 Hz atnaujinimo dažnis ir 0,03 ms atsako laikas („GtG“) reiškia, kad vaizdai ekrane neužsibus ilgiau nei turėtų. Na, o „Adaptive-Sync“ palaiko kintamą atnaujinimo dažnį, todėl žaidimo scenos keisis be trūkinėjimo, labai sklandžiai ir įtraukiančiai.

Funkcionalus dizainas ir pažangiausios technologijos

PD49 dizainas atspindi įmantrias „Porsche“ sportinių automobilių detales. Išlietas PD49 aliuminio stovas, primenantis sportinio automobilio vairą ir ratų stipinus, suteikia monitoriui didingumo pojūtį. Galinė monitoriaus dalis buvo įkvėpta „Porsche 911“ grotelių. Kiekviena detalė pabrėžia eleganciją. Dinamiškas ir reguliuojamas „RGB Light FX“ apšvietimas išryškina tiek galinį, tiek priekinį logotipą, leisdamas šiam monitoriui spindėti ypatingu stiliumi.

Visada prisijungęs

PD49 pasižymi ne tik aukšta vaizdo kokybe, bet ir puikiomis prisijungimo galimybėmis. HDMI 2.1 ir DP 1.4 lizdai užtikrina, kad naujausi įrenginiai jausis kaip namie. Integruota USB stotelė su keturiais USB 3.2 lizdais ir vienu RJ45 užtikrina sklandų ryšį. Išskirtinis šio monitoriaus bruožas – USB-C lizdas su 90 W „Power Delivery“ funkcija, leidžiančia įkrauti prijungtus įrenginius. Integruotas KVM jungiklis leis prie šio monitoriaus prijungti du kompiuterius ir net padalyti „Double QHD“ ekraną.

Žaidimai kitu kampu

Tokios savybės kaip kadrų skaitiklis, papildomas taikiklis („Dial Point“) ir optimizuotas trumpas įvesties vėlavimas, PD49 naudotojams suteiks pranašumą prieš konkurentus ir apskritai pagerins žaidimų patirtį. Du integruoti 8 W stereo garsiakalbiai užtikrins, kad garas būtų toks pat įtraukiantis kaip ir vaizdas.

„Porsche Design AGON PRO PD49“ jau galima įsigyti „Porsche Design“ parduotuvėse ir specializuotose mažmeninės prekybos vietose, taip pat internete adresu porsche-design.com ir kai kuriose kitose internetinėse parduotuvės. Jo gamintojo nustatyta kaina - 2190 EUR.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas