Dirbtinis intelektas jau naudojamas net ir kompiuterio pelėse: gudrus „Logitech“ sprendimas, kuris suteiks naudotojams išskirtinių galimybių

Technews.lt

2024-04-20, 17:14

0 komentarų

Naujai išleista pelė „Signature AI Edition“ iš esmės yra patobulinta populiarios pelės „Signature M750“ versija. Tai praktiškai tas pats produktas, tačiau jame yra papildomas mygtukas, kuriuo paleidžiama programa „Logi AI Prompt Builder“, kurią apdoroja ne kas kitas, o „ChatGPT“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Dirbtinis intelektas jau naudojamas net ir kompiuterio pelėse: gudrus „Logitech“ sprendimas, kuris suteiks naudotojams išskirtinių galimybių

Idėja gana gudri. Užuot perjunginėjus programėles ar atidarius naują langą, „Prompt Builder“ uždengiama tiesiai ant to, su kuo dirbate. Reikia parengti el. laišką, bet sunku rasti tinkamus žodžius? Paspauskite DI mygtuką, keliais žodžiais apibūdinkite, ko jums reikia, ir leiskite „ChatGPT“ padaryti viską už Jus.

„Logitech“ iš anksto įkėlė keletą patogių užuominų „receptų“, kad galėtumėte pradėti. Yra frazių keitimo, apibendrinimo ir tonas gali būti keičiamas nuo akademinio iki žaismingo. Be abejo, galite nurodyti ir žodžių skaičių, todėl „ChatGPT“ žino, ar jums reikia trumpo įrašo, ar epinės novelės.

Kai dirbtinis intelektas parengs savo pasiūlymą, tiesiog įklijuokite tekstą į savo dokumentą ir prireikus pakoreguokite.

„Logitech“ taip pat suteikė galimybę naudotis šia funkcija atnaujinus programinę įrangą „Logi Options+“, suderinamą su įvairiomis jos klaviatūromis ir pelėmis, įskaitant „MX“, „Ergo“, „Signature“ ir „Studio“ serijas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas