IFA 2024 parodoje – naujo „Honor“ nešiojamo kompiuterio: pristatytas naujasis „MagicBook Air 14“ modelis su dėmesio vertomis specifikacijomis ir išskirtine kamera

Lukas Snarskis

2024-09-05, 17:55

0 komentarų

Rugsėjo 6-10 dienomis įvyks kasmetinė „IFA 2024“ technologijų paroda, kurioje lankysis ir mūsų komanda. Iki oficialios renginio pradžios likus vos vienai dienai, buvo surengta speciali „Honor“ spaudos konferencija. Jos metu pademonstruotos naujienos, skirtos Europos rinkai.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
IFA 2024 parodoje – naujo „Honor“ nešiojamo kompiuterio: pristatytas naujasis „MagicBook Air 14“ modelis su dėmesio vertomis specifikacijomis ir išskirtine kamera

Šiandien, ketvirtadienį, įvykusios spaudos konferencijos metu buvo pristatytas ne tik europiečiams skirtas „Magic V3“ sulenkiamas išmanusis telefonas, bet ir daugiau „Honor“ naujienų. Viena iš jų – „MagicBook Art 14“ nešiojamas kompiuteris.

Ir nors gamintojas neatskleidė, kiek kainuos šis nešiojamas kompiuteris, tačiau jo techninės savybės bei kiti privalumai – jau yra žinomi. Visų pirma, „MagicBook Art 14“ neturi matomos internetinės vaizdo kameros, tačiau vietoj to siūlomas nuimamas kameros modulis, kuris laikomas kairėje nešiojamojo kompiuterio pusėje ir, kai reikia, naudojant magnetus ir pogo kaiščius pritvirtinamas prie ekrano viršaus.

Naujasis „Honor“ nešiojamas kompiuteris aprūpintas 14,6 colių įstrižainės OLED ekranu su 3 120 x 2 080 taškų raiška. Čia naudojamos panelės maksimalus ryškumas siekia 700 nitų, o kraštinių santykis – 3:2.

„Honor MagicBook Art 14 2024“ bus siūlomas su „Intel Core Ultra 5 125H“ arba „Core Ultra 7 155H“ procesoriumi bei naudos „Intel Arc“ vaizdo plokštę. Pirkėjus jis pasieks su 1 TB SSD bei palaikys LPDDR5X operatyviosios (RAM) atminties lustus.

Nešiojamas kompiuteris taip pat turi ir šešis garsiakalbius su DTS palaikymu, o pačio įrenginio veikimą palaikys 60Wh baterija, kurios pilnas įkrovimas truks 95 minutes. „Honor“ atstovų teigimu, per 30 minučių bus galima įkrauti 46 proc. akumuliatoriaus.

„MagicBook Art 14 2024“ turės pirštų antspaudų skaitytuvą, NFC, „Bluetooth 5.3“, „Wi-Fi 6“ palaikymą, o kalbant apie kompiuterio jungtis – čia rasime dvi USB-C, vieną USB-A, HDMI ir ausinių lizdą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas