Kad darbas būtų lengvesnis, tylesnis ir geresnis: „Logitech“ pristatė itin kompaktišką belaidę pelę

Pranešimas spaudai

2023-05-13, 12:31

0 komentarų

Ieškote susijungimo ir žaidimo pelės, kuri būtų paruošta tada, kai būsite pasiruošę? Atsisveikinkite su prisijungimo raktais pasitelkę „Logitech M240 Silent Bluetooth Mouse“, mūsų iki šiol pigiausią Bluetooth pelę.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kad darbas būtų lengvesnis, tylesnis ir geresnis: „Logitech“ pristatė itin kompaktišką belaidę pelę

Ši patikima belaidė pelė susijungia per kelias sekundes ir atlaisvina vietos ant stalo, kad darbas būtų lengvesnis, tylesnis ir geresnis.

Naudodama greitą ir paprastą Bluetooth technologiją, „M240“ pelė sklandžiai prisijungia prie jūsų kompiuterio ar planšetinio kompiuterio – nereikia rakto ar prievado – belaidžio ryšio diapazonas yra iki 10 metrų.

Ši kompaktiška, patogi kelionėje pelė, kurią galima įsigyti grafito, beveik baltos ir rožinės spalvos, leidžia nuveikti daugiau tiek namuose, tiek keliaujant, o baterijos veikimo laikas yra 18 mėnesių su automatinio miego režimo funkcija, kuri padeda ilgiau dirbti tarp baterijos keitimų.

Neseniai atliktas tyrimas parodė, kad darbas su nešiojamuoju kompiuteriu naudojant „M240 Silent“ pelę yra 30 proc. greitesnis ir 50 proc. produktyvesnis nei naudojant jutiklinį kilimėlį. Be to, pelė pasižymi itin tyliais spustelėjimais – 90 proc. mažiau triukšmo, bet toks pat malonus spustelėjimo pojūtis neblaško jūsų ir aplinkinių dėmesio.

„M240 Silent“ pelė sukurta laikantis tų pačių kokybės standartų ir tvarumo, dėl kurių „Logitech“ tapo kompiuterių periferinių įrenginių lydere. Patogus dvipusis dizainas atitinka natūralų dešinės arba kairės rankos išlenkimą, todėl galite ilgiau dirbti produktyviai ir sutelkti dėmesį į tai, ką darote geriausiai.

Visi „Logitech“ gaminiai sertifikuoti kaip neutralūs anglies dioksido atžvilgiu. Be to, plastikinės dalys pagamintos iš perdirbto (PCR) plastiko – 48 proc. grafito ir 37 proc. baltos ir rožinės spalvos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas