„Logitech G“ pristatė įspūdingas naujienas žaidimų gerbėjams: nauja klaviatūra ir pelė užtikrina naujosios kartos našumą ir tikslumą

Pranešimas spaudai

2023-09-08, 07:45

0 komentarų

„Logitech G“, „Logitech“ (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) prekės ženklas ir pirmaujanti žaidimų technologijų ir įrangos inovatorė, pristatė du naujausius apdovanojimus pelniusios PRO serijos gaminius – „Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED“ žaidimų klaviatūrą ir „Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2“ žaidimų pelę.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Logitech G“ pristatė įspūdingas naujienas žaidimų gerbėjams: nauja klaviatūra ir pelė užtikrina naujosios kartos našumą ir tikslumą

Pastaruosius trejus metus „Logitech G“ dirbo su šimtais kvalifikuočiausių pasaulio profesionalių esporto sportininkų, kad sukurtų naujos kartos PRO serijos įrangą. Šie nauji gaminiai kartu su anksčiau šiais metais pristatytomis „Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED“ žaidimų ausinėmis papildo PRO serijos liniją, užtikrinančią aukščiausio lygio kompiuterio našumą naudojant peles, klaviatūras ir ausines.

„Įspūdingas naujasis PRO serijos asortimentas – tai išskirtinė ir nepriekaištinga gaminių kolekcija, sukurta elitinių esporto profesionalų ir konkurencingiausių žaidėjų, žaidžiančių maksimaliomis galimybėmis, maksimaliam našumui užtikrinti“, – teigė Brent Barry, „Logitech G“ esporto ir PRO serijos vadovas. „Šie produktai rodo mūsų įsipareigojimą plėsti našumo, greičio ir patikimumo ribas, o tai įmanoma tik bendradarbiaujant su profesionaliais esporto sportininkais. Mūsų elitinių sportininkų partneriai padeda kurti, tobulinti ir bandyti mūsų gaminius, užtikrindami, kad jie būtų aukščiausio lygio, kokybiški ir pasižymėtų pažangiausiomis naujovėmis.“

„Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2“ žaidimų pelė suderina tikslumą, našumą ir patikimumą, todėl yra nepakeičiamas elitinio lygio žaidimų privalumas.

Tarp moderniausių technologijų ir funkcijų – „LIGHTFORCE Hybrid Switches“ – nauja hibridinė optinių ir mechaninių jungiklių technologija, kuri sujungia revoliucinį optinių jutiklių greitį ir patikimumą, kartu užtikrindama aiškią reakciją ir mechaninį pojūtį, kurį mėgsta profesionalai.

Naujoji pelė taip pat turi visiškai naują HERO 2 jutiklį, kurio sekimo sparta viršija 500 colių per sekundę ir siekia 32 000 DPI. Dėl unikalios dvigubos konstrukcijos padidėja veikimo nuotolis ir išlaikomas sekimo našumas, net kai pelė pakeliama ar pakreipiama.

Atsižvelgiant į profesionalių žaidėjų atsiliepimus, naujoji „PRO X Superlight“ išlaikė apdovanojimus pelniusią originaliosios „PRO X Superlight“ formą ir geometriją, be to, sveria tik 60 gramų.

Papildomos funkcijos: PRO klasės technologija, USB-C, 95 valandų baterijos veikimo laikas, suderinamumas su POWERPLAY, didesnis konstrukcijos dydis ir geriausias klasėje 25 kilohercų maksimalus kadrų dažnis. Be priedų PTFE pelės kojelės sklandžiai slysta ir užtikrina sklandžią reakciją į bet kokį žaidimą.

Kaip ir „PRO X Superlight 2“ žaidimų pelė, naujoji „Logitech G PRO X TKL“ belaidė žaidimų klaviatūra sukurta ir skirta profesionalams, kad užtikrintų aukščiausio lygio žaidimą varžybose. Jame yra programuojami klavišai, RGB apšvietimas su LIGHTSYNC, specialūs medijos valdikliai ir garsumo valdikliai bei patikimas „Logitech G LIGHTSPEED“ belaidžio ryšio technologijos veikimas ir patikimumas. Be to, žaidėjai gali jungtis ne tik su LIGHTSPEED raktu, bet ir per Bluetooth® arba per pridedamą USB-C ir USB-A kabelį.

PRO X TKL turi dvigubus PBT klavišų dangtelius, pro kuriuos šviečia LIGHTSYNC RGB. Standartinis išdėstymas užtikrina trečiųjų šalių klavišų suderinamumą, o papildomi medijos klavišai užtikrina greitą prieigą šlifuojant – šios detalės pageidavo daugelis profesionalių žaidėjų. Be to, be klavišų yra daugiau vietos pelės judėjimui, o tai yra svarbus privalumas konkurencingiems žaidėjams.

Žaidėjai gali žaisti keliaudami su klaviatūros dėklu ir rinktis juntamąjį („GX Brown“), linijinį („GX Red“) arba spragsintį („GX Blue“) jungiklį.

Profesionalams mažiausias nustatymų pakeitimas gali nulemti skirtumą tarp pirmos ir antros vietos. Naujuose PRO serijos gaminiuose DPI, jautrumas, sparta, paviršius, žaidimo nustatymai ir kt. yra tarpusavyje susiję. O su G HUB atnaujinimais ir integruota atminties valdymo programine įranga (OMM) žaidėjai turi dar daugiau valdymo ir konfigūravimo galimybių:

- Nauja G HUB ir OMM jautrumo vartotojo sąsaja, skirta DPI konfigūravimui su visomis išankstinėmis nuostatomis, atskirais X ir Y ašių valdikliais ir dar daugiau.

- HERO 2 jutiklis, kuris gali nukopijuoti nustatymus iš vienos pelės į kitą ir užtikrinti, kad iš savo senosios pelės gautumėte tikslų DPI.

- PRO X 2 klaviatūroje F klavišai programuojami kaip G klavišai, kad galėtumėte valdyti visą darbalaukį. Keiskite išankstinį pelės DPI nustatymą, vykdykite kelių pirkinių makrokomandas, derinkite burtus ir gebėjimus ir net valdykite srautą naudodami galingus įskiepius, įskaitant „Streamlabs“ įskiepius.

Kaina ir prieinamumas

Visą PRO liniją papildo neseniai pristatytos PRO X 2 LIGHTSPEED belaidės žaidimų ausinės, visus tris gaminius dabar galima įsigyti rožinės, juodos ir baltos spalvų.

PRO X TKL žaidimų klaviatūrą (siūloma mažmeninė kaina: 199 €), PRO X SUPERLIGHT 2 žaidimų pelę (siūloma mažmeninė kaina: 159 €) ir PRO X 2 žaidimų ausines (siūloma mažmeninė kaina: 249 €) jau galima įsigyti LogitechG.com bei JAV, Kanadoje ir kai kuriose pasaulio rinkose.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas