„Logitech G“ pristatė „Lightspeed“ žaidimų pelę: patentuotos technologijos, naujos kartos naujovės ir modernus dizainas užtikrinantis belaidį žaidimą visiems

Pranešimas spaudai

2024-07-09, 16:34

0 komentarų

„Logitech G“, „Logitech“ prekės ženklas ir pirmaujanti žaidimų technologijų ir įrangos inovatorė, paskelbė apie „Logitech G309 LIGHTSPEED“ belaidę žaidimų pelę – aukščiausios klasės pelę, pasižyminčią dvigubu belaidžiu ryšiu, tiksliu sekimu ir patikimu veikimu.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Logitech G“ pristatė „Lightspeed“ žaidimų pelę: patentuotos technologijos, naujos kartos naujovės ir modernus dizainas užtikrinantis belaidį žaidimą visiems

Žaidėjai žino, kad jų įranga turi būti kokybiška, patogi ir patikima, kad galėtų žaisti geriausiai. Žaidimų pelėms svarbiausia belaidis veikimas su trumpa delsa, tikslus valdymas ir sklandus judesių sinchronizavimas, ypač atsižvelgiant į reikiamą tempą ir judrumą.

„Jau daugelį metų stengiamės tobulinti „LIGHTSPEED“ technologiją ir inovacijas, kad belaidžiu žaidimu galėtų mėgautis visi – nuo esporto profesionalų iki naujų žaidėjų“, – sakė „Logitech Gaming“ viceprezidentas ir generalinis direktorius Ujesh Desai. „Mūsų „LIGHTSPEED“ technologija kartu su „HERO“ jutikliais pažengė taip toli, kad visi žaidėjai – nuo elitinių pasaulio esporto profesionalų iki pirmą kartą žaidžiančiųjų – žino, kad gali pasitikėti „Logitech G“ pelėmis. Su „G309 LIGHTSPEED“ pristatome tą pačią aukščiausios klasės technologiją, įskaitant „HERO 25K“ jutiklį, suderinamumą su „POWERPLAY“ ir „LIGHTSPEED“ belaidį ryšį – visa tai už daugumai prieinamą kainą“.

Žaidimų pelė „G309 LIGHTSPEED“ yra suderinama su „POWERPLAY“, todėl žaidėjai, įsigiję „Logitech G PowerPlay“ belaidžio įkrovimo sistemą (parduodama atskirai), gali maitinti „G309“ be AA baterijos. Taip svoris sumažėja 18 g (šarminės baterijos svoris).

Be to, „G309“ turi itin taupų „HERO 25K“ jutiklį, todėl vos viena AA šarminė baterija užtikrina daugiau kaip 300 valandų nepertraukiamo žaidimo, kai „LIGHTSPEED“ režimu veikia 1 ms pranešimo sparta. Perjunkite „Bluetooth“ režimą; su viena AA šarmine baterija veikia daugiau kaip 600 valandų.

Net ir su tiek daug įdiegtų technologijų „Logitech G309 LIGHTSPEED“ nėra sunki ar nepatogi. Ji patvari, tačiau kompaktiška ir lengva – su šarmine AA baterija ji sveria tik 86 g, o be šarminės AA baterijos – 68 g, kai yra suporuota su „POWERPLAY“.

„Logitech G309 LIGHTSPEED“ naudoja išskirtinę „Logitech G“ belaidžio ryšio technologiją „LIGHTSPEED“, kuri užtikrina didelį žaidimų našumą ir yra greitesnė nei dauguma laidinių pelių. Sujungus „LIGHTSPEED“ belaidžio ryšio našumą su „Logitech G HERO 25K“ jutikliu, „G309“ gali pasiekti naujos kartos našumą, užtikrinant išskirtinę reakciją ir tikslumą, 400 IPS ir iki 25 600 DPI jautrumą be pagreičio ar lyginimo.

Be to, „LIGHTSPEED“ belaidis ryšys taip pat žaidėjams leidžia prijungti du „LIGHTSPEED“ įrenginius prie vieno imtuvo naudojant „G HUB“ esantį įrenginių poravimo įrankį. Žaidėjai gali pasirinkti naudoti „G309 LIGHTSPEED“ su tuo pačiu imtuvu kaip ir „Logitech“ žaidimų klaviatūrą, įskaitant neseniai pristatytą „Logitech G515 TKL LIGHTSPEED“ žaidimų klaviatūrą.

Tik „Logitech G“ serijos „G309 LIGHTSPEED“ yra su hibridiniais optiniais-mechaniniais jungikliais „LIGHTFORCE“, kurie užtikrina neįtikėtiną greitį, patikimumą ir tikslią reakciją. „LIGHTFORCE“ jungiklyje yra galvaninio kontakto dalys, kurios veikia kaip mechaniniai jungikliai, kad būtų išlaikytas aštrumo pojūtis. Suderinti optiniai ir mechaniniai trigeriai užtikrina aukščiausią žaidimų našumą. „LIGHTFORCE“ hibridiniai jungikliai užtikrina patikimą, itin mažos delsos optinį įjungimą kartu su geriausiomis aiškių, taktilinių mechaninių paspaudimų savybėmis.

Kaina ir prieinamumas

Tikimasi, kad „Logitech G309 LIGHTSPEED“ belaidė žaidimų pelė bus prieinama gamintojo internetinėje svetainėje nuo šiandien, už siūlomą mažmeninę 89,99 eurų kainą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas