„Logitech“ plečia „Mac“ kompiuteriams skirtų gaminių asortimentą: paskelbta apie naująją „Logi for Mac“ seriją, kuris pagerins naudotojų patirtį ir užtikrins tvaresnį gyvenimo būdą

Pranešimas spaudai

2024-06-02, 17:14

0 komentarų

„Logitech“ paskelbė naują „Logi for Mac“ gaminių seriją, kurios tikslas - pagerinti „Mac“ naudotojų patirtį ir kartu užtikrinti tvaresnį gyvenimo būdą be kompromisų. Į šią liniją įtraukiamos naujausios MX serijos ir ergonomikos naujovės: „MX Keys S for Mac“, „MX Keys S Combo for Mac“, „MX Anywhere 3S for Mac“ ir „MX Keys Mini for Mac“ (kosminės pilkos spalvos) - nauja ergonominė klaviatūra.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Logitech“ plečia „Mac“ kompiuteriams skirtų gaminių asortimentą: paskelbta apie naująją „Logi for Mac“ seriją, kuris pagerins naudotojų patirtį ir užtikrins tvaresnį gyvenimo būdą

Šie sprendimai pritaikyti našumui, produktyvumui ir patogumui prie darbo stalo didinti, tenkinant įvairius „MacOS“ ir „iPadOS“ naudotojų poreikius su specialiais „MacOS“ klaviatūros išdėstymais ir spalvomis, papildančiomis „Apple“ ekosistemą.

„Logitech“ yra įsipareigojusi teikti novatoriškus, į naudotoją orientuotus sprendimus, kurie sklandžiai integruojami į „Apple" ekosistemą ir yra sukurti remiantis tvarumo principu, - sakė „Logitech“ asmeninės darbo vietos sprendimų viceprezidentė ir generalinė direktorė Delphine Donné.

„Daugiausia dėmesio skirdami darbo eigos, produktyvumo ir patogumo optimizavimui, mūsų „Designed for Mac“ asortimentas suteikia „Apple“ naudotojams galimybę atskleisti savo kūrybinį potencialą ir mėgautis patogumu prie darbo stalo visą dieną, neaukojant „Mac“ suderinamumo ir išvaizdos.“

„Mac“ naudotojų įgalinimas

Šie nauji MX gaminiai, apimantys universalų MX asortimentą ir „Mac“ kompiuteriams, yra „Mac“ kompiuterių dizainą atitinkančių spalvų, tenkinančių įvairius naudotojų poreikius ir yra integruoti į vieningą ekosistemą su patogia pritaikymo ir valdymo programa „Logi Options+“.

  • „MX Keys S for Mac“ - aukščiausios klasės produktyvumo suteikianti klaviatūra su patogiu ir tiksliu rašymu, atnaujintu specialiu „Mac“ kompiuteriams skirtu išdėstymu, išmanesniu apšvietimu ir laiką taupančiais „Smart Actions“ veiksmais „Logi Options+“ programėlėje, skirtais darbo eigai supaprastinti.
  • „MX Keys S Combo for Mac“: „Mac“ kompiuteriams skirtas pirmasis „MX“ komplektas, kurį sudaro „MX Keys S for Mac“ klaviatūra, „MX Master 3S for Mac“ pelė ir „MX Palm Rest“.
  • „MX Anywhere 3S for Mac“: Ši patogi „Mac“ skirta pelė pasižymi itin sparčiu slinkimu, o dabar ir tyliais paspaudimais, bei greitu ir tiksliu 8K raiškos sekimu ant bet kokio paviršiaus.
  • „MX Keys Mini for Mac“: Išplėstinė minimalistinė klaviatūra, optimizuota „Mac“ kompiuteriams, dabar - kosminės pilkos spalvos, puikiai tinka jūsų darbo našumui ir užtikrina greitą, tikslų rašymą, išmanųjį apšvietimą ir programinės įrangos pritaikymą, kad kiekvienas klavišas, komanda ir sparčioji klaviatūra būtų po ranka.

Tvarus projektavimas

„Logitech“ siekia, kad kiekviena nauja gaminių serija būtų kuriama taip, kad jos anglies dioksido pėdsakas būtų kuo mažesnis nei ankstesnės serijos. Žmonės dabar gali savo „Apple“ ekosistemą papildyti „Logitech“ prietaisais, sukurtais laikantis tvaraus dizaino (DfS) principų. Tai reiškia, kad vietoj pirminio plastiko naudojamos alternatyvios medžiagos, pavyzdžiui, „Next Life“ perdirbtas plastikas, kad būtų padidinamas tvarumas ir sumažinamas gaminio anglies pėdsakas.

Naujausių „Logi for Mac“ gaminių plastikinėse dalyse yra iki 78 % „Next Life“ plastiko. Pradėjus gaminti MX seriją, visiškai pereita prie po vartojimo perdirbto plastiko (PCR plastiko) naudojimo, o tai atitinka bendrovės įsipareigojimą siekti tvarumo. Be to, palyginti su ankstesne versija, „Logitech“ 11 % sumažino „MX Keys S for Mac“ raktų anglies pėdsaką, todėl 100 000 vienetų pavyko išvengti 192 t CO2e anglies dvideginio (to užtektų 20 kartų apkeliauti aplink Žemę).

Galimybė įsigyti ir kainos

„MX Keys S for Mac“ (119 EUR), „MX Keys S Combo for Mac“ (219 EUR), „MX Anywhere 3S for Mac“ (99 EUR) ir „MX Keys Mini for Mac“ (119 EUR) visame pasaulyje bus galima įsigyti 2024 m. gegužės mėn. svetainėje www.logitech.com ir kitose pasaulinėse mažmeninės prekybos vietose.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas