„Logitech“ pristatė naują interneto kamerą „MX Brio“ - produktas sukurtas naujiems darbo ir srautinės transliacijos būdams

Pranešimas spaudai

2024-03-10, 18:00

0 komentarų

„Logitech“ pristatė „MX Brio“/„MX Brio 705 for Business“ – revoliucinę aukštos klasės internetinę vaizdo kamerą galutiniams vartotojams ir įmonėms, sukurtą siekiant patenkinti reiklius pažangių vartotojų poreikius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Logitech“ pristatė naują interneto kamerą „MX Brio“ - produktas sukurtas naujiems darbo  ir srautinės transliacijos būdams

„MX Brio“ yra kol kas pažangiausia „Logitech“ interneto kamera, kuri kartu su MX klaviatūromis ir pelėmis prisijungia prie „Master Series“ ekosistemos, siekiant užtikrinti išskirtinį našumą ir srautinio perdavimo patirtį, kartu skatinant kokybišką bendradarbiavimą.

Ultra HD 4K internetinė vaizdo kamera padeda kūrybos specialistams ir kūrėjams pagerinti savo matomumą internete ir efektyviai dalytis rezultatais bei idėjomis.

Geriausia interneto kamera kūrybos profesionalams

„Žinome, kad MX naudotojai bendradarbiauja ir bendrauja daugelyje skirtingų aplinkų, todėl jiems reikia universalios interneto kameros, užtikrinančios geriausią vaizdo ir garso kokybę“, – sakė Anatolijus Poliankeris, „Logitech MX“ padalinio generalinis direktorius. „MX Brio“ yra mūsų aukščiausios kokybės internetinė kamera, kurią galima pritaikyti pagal savo poreikius ir parodyti save ar savo darbą geriausiu įmanomu būdu“.

Dirbtinio intelekto patobulinta vaizdo kokybė ir pritaikymo parinktys

„MX Brio“ Ultra HD 4K raiška ir pažangus „Logitech“ internetinės vaizdo kameros jutiklis rodo, kad „Logitech“ nuolat diegia naujoves. Šioje kameroje yra 70 proc. daugiau pikselių nei ankstesniame mūsų internetinės vaizdo kameros flagmane „Brio 4K“, todėl vaizdas yra itin ryškus.

Dėl dirbtinio intelekto patobulintos vaizdo kokybės automatinis apšvietimo koregavimas dar labiau patobulina veidų atvaizdą, todėl vaizdas tampa natūralesnis, o vaizdo įrašai, palyginti su „Brio 4K“, yra 2 kartus geriau matomi, vaizdo detalės sudėtingomis apšvietimo sąlygomis yra 2 kartus smulkesnės, atsižvelgiant į „DXOMARK“ laboratorijoje atliktus bandymus.

Išplėstinės pritaikymo parinktys leidžia naudotojams tiksliai sureguliuoti išvaizdą rankiniu būdu reguliuojant ekspoziciją, atspalvį, vibraciją, matymo lauką ir kt. naudojant „Logi Options+“, „Logi Tune“ ir „G HUB“ programinę įrangą. „Show Mode“ režimu naudotojai gali lengvai dalytis eskizais ar kitais ant darbo stalo esančiais fiziniais objektais tiesiog pakreipdami interneto kamerą.

„MX Brio“ taip pat turi du kryptingumo diagramos formavimą atliekančius mikrofonus, kurie sumažina foninį triukšmą, kad jus būtų galima aiškiai girdėti, ir integruotą privatumo užuolaidėlę. „RightSight“ automatinio įrėminimo funkciją, kuri aptinka ir sukoncentruoja garsiakalbį, net jei jis yra judinamas, galima įjungti per „Logi Tune“ programą, skirtą verslo klientams, naudojantiems „MX Brio 705“.

„MX Brio 705 for Business“ – savaiminio diegimo („Plug-and-Play“) meistriškumas hibridinėms komandoms

„MX Brio 705 for Business“ – savaiminio diegimo („Plug-and-Play“) verslo modelis, suderinamas su dauguma vaizdo konferencijų platformų, sertifikuotas „Microsoft Teams“, „Google Meet“ ir „Zoom“ bei veikia su „Chromebook“. Be to, IT administratoriai gali saugiai atnaujinti programinę įrangą ir šalinti hibridinių komandų problemas naudodamiesi žiniatinklio įrenginių valdymo platforma „Logitech Sync“.

Požiūris į tvarumą

„MX Brio“ atitinka „Logitech“ tikslą kurti gaminius, kurie gerina žmonių gyvenimą. Tai reiškia, kad priimant kiekvieną projektavimo sprendimą būtina atsižvelgti į poveikį aplinkai ir socialinį poveikį. Interneto kamera, kaip ir kiti „Logitech“ gaminiai, turi anglies dioksido neutralizavimo sertifikatą, o popierinė pakuotė gaminama iš FSC™ sertifikuotų miškų ir kitų kontroliuojamų šaltinių.

„MX Brio“ plastikinių dalių sudėtyje yra sertifikuoto po vartojimo perdirbto plastiko, kuris leidžia iš naujo panaudoti nebenaudojamą plastiką iš senos buitinės elektronikos – 82 % grafito spalvos ir 75 % šviesiai pilkos spalvos atvejais.

Kainos ir prieinamumas

„MX Brio“, kurį galima įsigyti grafito ir šviesiai pilkos spalvų variantais, bus galima įsigyti 2024 m. kovo mėn. svetainėje www.logitech.com ir kitose pasaulinėse mažmeninėse parduotuvėse už rekomenduojamą mažmeninę 229 EUR kainą.

Grafito spalvos „MX Brio 705“ galima užsisakyti per įgaliotuosius perpardavėjus už 249 EUR.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas