„Logitech“ pristato „Signature Slim“ klaviatūrą: papildys „Signature Mouse“ pelę lengvu įrenginio perjungimu ir programinės įrangos pritaikymu

Pranešimas spaudai

2024-03-28, 07:15

0 komentarų

„Logitech“ pristatė belaidę klaviatūrą „Signature Slim K950“, „Signature Slim Combo“ ir „Signature Slim Combo for Business“ produktus, skirtus supaprastinti asmeninių ir darbo kompiuterių naudojimo patirtį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Logitech“ pristato „Signature Slim“ klaviatūrą: papildys „Signature Mouse“ pelę lengvu įrenginio perjungimu ir programinės įrangos pritaikymu

Žmonėms, turintiems vieną darbo vietą, kurioje atliekamos tiek profesinės, tiek ir asmeninio pobūdžio užduotys, skirti „Signature Slim“ gaminiai yra nuostabaus dizaino sprendimai, kurie puikiai atrodo tiek namuose, tiek ir biure.

Ši klaviatūra turi daugiau funkcijų nei įprastos pradinio lygio klaviatūros, o programinės įrangos pritaikymas leidžia sutaupyti laiko, taip sukuriant vientisą ir stebuklingą darbo bei gyvenimo prie rašomojo stalo valdymo patirtį.

Paprasta darbo ir asmeninio gyvenimo integracija

„Sukūrėme „Signature Slim“ klaviatūrą kaip puikų prieš dvejus metus pristatytos „Signature“ pelės priedą, kad padėtume daugeliui žmonių, kurie siekia suderinti darbą, gyvenimą ir viską tarp jų“, – sakė Art O'Gnimh, „Logitech“ pagrindinių asmeninių darbo vietos sprendimų verslo generalinis direktorius.

„Signature Slim“ padeda kontroliuoti profesinę ir asmeninio gyvenimo aplinką, nes be vargo prisijungia ir prie namų, ir prie darbo kompiuterių“.

„Signature Slim Combo“ sudaro „Signature Slim K950“ belaidė klaviatūra ir „Signature Plus M750“ belaidė pelė (Šiaurės Amerikoje – M750L), kurios yra prieinamos grafito ir baltos spalvos. Atsižvelgdami į dinamišką gyvenimo būdą, kai darbas ir namai susilieja į bendrą visumą, vienu bakstelėjimu galėsite rašyti ir persijungti tarp namų stalinių ir darbo nešiojamųjų kompiuterių.

Tylūs klaviatūros klavišai, pelės paspaudimai bei greitas ir tikslus „SmartWheel“ leis jums išlaikyti savo koncentraciją ir susikaupimą.

Optimizuokite produktyvumą su „Logi Options+“ programa

Plona „Signature Slim K950“ klaviatūra leis ant rašomojo stalo rašyti taip, lyg naudotumėte nešiojamąjį kompiuterį. Optimizuokite darbo atlikimo laiką ir kasdienes užduotis naudodamiesi programine įranga „Logi Options+ App“, kuri pagerins jūsų patirtį naudojant „Signature Slim Combo“ derinį ir klaviatūrą.

Lengvai pereikite nuo darbo prie laisvalaikio naudodami sparčiuosius klavišus, pvz., garsumo valdymo, grojimo / pauzės ir nutildymo / išjungimo klavišus, arba naudokite išmaniuosius veiksmus, kurie suteikia galimybę praleisti pasikartojančius veiksmus automatizuojant kelias užduotis vienu klavišo paspaudimu ir pradėti arba užbaigti savo dieną vienu prisilietimu.

IT komandoms suteikiama galimybė naudotis geresniu ryšiu ir stebėsena

IT komandoms, aprūpinančioms šiuolaikinius darbuotojus, „Signature Slim Combo for Business“ įranga pristato naują standartą, kurio kaina yra puikiai tinkama didelės apimties diegimui. Derinyje įdiegta „Logi Bolt“ saugaus belaidžio ryšio technologija, užtikrinanti patikimą ryšį net ir ypatingai apkrautoje belaidžio ryšio aplinkoje.

Naudodamos „Signature Slim Combo“ IT komandos gali didele apimtimi įdiegti vieną klaviatūrą ir pelę visiems savo darbuotojams visame pasaulyje ir stebėti įrenginius nuotoliniu būdu per „Logitech Sync“, tuo užtikrinamos, kad jų komandos įrenginiai būtų geros techninės būklės ir nuolat atnaujinami, o klientų aptarnavimo paslaugos teikiamos visame pasaulyje. Derinys yra suderinamas su „Windows“, „MacOS“, „Chrome OS“ ir kitomis plačiausiai naudojamomis operacinėmis sistemomis.

Požiūris į tvarumą

„Signature Slim K950“ ir „Signature Slim Combo“ suprojektuoti laikantis „Logitech“ tikslo kurti produktus, kurie gerina žmonių gyvenimo kokybę. Tai reiškia, kad priimant kiekvieną projektavimo sprendimą būtina atsižvelgti į poveikį aplinkai ir socialinį poveikį.

Abu gaminiai, kaip ir kiti „Logitech“ siūlomi produktai, turi anglies dioksido neutralizavimo sertifikatą, o popierinės pakuotės gaminamos iš FSC™ sertifikuotų miškų ir kitų kontroliuojamų šaltinių. „Signature Slim K950“ ir „Signature Slim Combo“ plastikinių dalių sudėtyje yra sertifikuoto po vartojimo perdirbto plastiko, kuris suteikia galimybę iš naujo panaudoti nebenaudojamą plastiką iš senos buitinės elektronikos – 62 proc. grafito, 48 proc. baltos spalvos gaminių atveju („Signature Slim K950“), 61 proc. grafito, 25 proc. baltos spalvos gaminių atveju („Signature M750“) ir 63 proc. grafito, 26 proc. baltos spalvos gaminių atveju („Signature M750L“).

Kainos ir prieinamumas

Belaidę klaviatūrą „Signature Slim K950“ ir „Signature Slim Combo“ grafitinės ir blyškiai pilkos spalvos gaminius galima įsigyti 2024 m. kovo mėn. svetainėje www.logitech.com ir kituose pasauliniuose mažmeninės prekybos tinkluose už atitinkamai 89,99 EUR ir 119,99 EUR rekomenduojamą mažmeninę kainą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas