Lyderiaujančios ekranų specialistės AOC ir MMD paskelbė apie kertinius vadovbyės pokyčius Europoje: buvęs vadovas pasitraukia, paskelbta, kas taps naujuoju vadovu Europoje

Pranešimas spaudai

2024-09-27, 17:54

0 komentarų

Lyderiaujančios ekranų specialistės AOC ir MMD šiandien paskelbė apie svarbų vadovų pasikeitimą savo Europos padaliniuose. Abu prekės ženklai – MMD, „Philips Monitors” licencijos partneris, ir pirmaujantis ekranų rinkos žaidėjas AOC – priklauso „TPV Technology Limited“ kompanijai, kuri yra vienas iš pasaulinių monitorių gamybos lyderių.

DIDŽIULĖS „ALIEXPRESS“ NUOLAIDOS IŠMANIESIEMS TELEFONAMS - ĮSIGYKITE NAUJĄ ĮRENGINĮ UŽ ŽENKLIAI MAŽESNĘ KAINĄ JAU DABAR!
Lyderiaujančios ekranų specialistės AOC ir MMD paskelbė apie kertinius vadovbyės pokyčius Europoje: buvęs vadovas pasitraukia, paskelbta, kas taps naujuoju vadovu Europoje

Thomas Schadeas, nuo 2009 m. ėjęs MMD ir AOC viceprezidento Europos regionui pareigas, pasitraukia. Jis labai prisidėjo prie AOC ir „Philips Monitors” prekės ženklų kūrimo ir plėtros Europoje. Jam vadovaujant AOC ir MMD pasiekė didelį augimą ir pripažinimą, užėmė lyderiaujančias pozicijas Europoje.

Nuo 2024 m. rugsėjo 1 d. Stefanas Sommeris, iki šios buvęs TPV rinkodaros ir verslo valdymo direktoriumi ES, pakeičia Thomą Schadeą viceprezidento Europos regionui pareigose ir perima vadovavimą abiejų prekės ženklų monitorių padaliniui Europoje.

Thomas Schadeas pereinamuoju laikotarpiu iki metų pabaigos toliau dirbs organizacijoje ir kartu su Stefanu Sommeriu koordinuos pareigų perdavimą.

Stefanas Sommeris, dirbantis AOC nuo 2006 m., o prie MMD prisijungęs 2011 m., į naująsias pareigas atsineša didelę patirtį ir ženklius pasiekimus ekranų pramonėje.

Thomas Schadeas pakomentavo šį pasikeitimą: „Man buvo didelė garbė pastaruosius pusantro dešimtmečio prisidėti prie AOC ir MMD augimo. Esu įsitikinęs, kad vadovaujant Stefanui komanda ir toliau demonstruos puikius rezultatus.“

Stefanas Sommeris išreiškė savo dėkingumą: „Visos organizacijos vardu noriu kuo nuoširdžiausiai padėkoti Thomui už puikų vadovavimą ir didžiulę sėkmę, kurią jis suteikė mūsų veiklai Europoje. Jo indėlis buvo neįkainojamas ir mes esame dėkingi už jo atsidavimą.“

„Pradėdamas eiti viceprezidento Europos regionui pareigas, esu pasiryžęs kartu su ilgalaikiais partneriais tęsti mūsų augimą šioje sudėtingoje rinkoje. Mes nuolat plečiame ekranų technologijų ribas. Eidamas šias pareigas tikiuosi skatinti naujas technologijas ir galingas inovacijas, dirbdamas kartu su mūsų talentinga komanda, kad išlaikytume mūsų lyderystės tradicijas šioje pramonėje“, – tęsė Sommeris.

Šis pasikeitimas atspindi AOC ir MMD įsipareigojimą užtikrinti strateginės vizijos tęstinumą Europos rinkoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas