„Microsoft“ problemos niekaip nesibaigia: naujausias „Windows“ atnaujinimas gali sukelti netikėtų problemų, kai kuriems vartotojams tai labai nepatiks

MiTech.lt

2023-10-10, 16:00

1 komentaras

JAV technologijų milžinė „Microsoft“ dar ne taip seniai išleido „Windows 11“ operacinės sistemos versiją, kurios laukiama buvo kone dešimtmetį. Nors tai buvo geros naujienos daugeliui, tačiau bendrovė nuolat susiduria su įvairiausiomis nenumatytomis problemomis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Microsoft“ problemos niekaip nesibaigia: naujausias „Windows“ atnaujinimas gali sukelti netikėtų problemų, kai kuriems vartotojams tai labai nepatiks

„Microsoft“ ką tik išleido „Windows 11“ atnaujinimą, kuris kelia problemų naudojantiems AMD vaizdo plokštę ir sujaukia „AMD Software“ programinę įrangą. Nustatyta, kad „Windows 11“ KB5030310 atnaujinimas, paveikia „AMD Software“ programos valdymo skydelio programos tinkamumą naudoti.

Dėl naujausio „Windows 11“ atnaujinimo „AMD Software“ programos naudotojo nustatymai pakeičiami į gamyklinius kiekvieną kartą perkraunant sistemą - kietasis perkrovimas, kurio metu iš naujo įkraunamos tvarkyklės ir pradedama nauja naudotojo sesija, o ne greitasis paleidimas.

Tačiau ši klaida neturi įtakos pagrindinėms tvarkyklių funkcijoms. Labiau tikėtina, kad ši problema bus išspręsta AMD programinės įrangos atnaujinimu, nei kad „Windows 11“ pataisa.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas