MSI pažėrė krūvą naujienų žaidimų gerbėjams: atnaujinimų sulaukė gausybė bendrovės kompiuterių

MSI

Lukas Snarskis

2022-01-07, 07:11 (atnaujinta 2024-04-01, 00:44)

0 komentarų
MSI pažėrė krūvą naujienų žaidimų gerbėjams: atnaujinimų sulaukė gausybė bendrovės kompiuterių

MSI jau sukūrė savotišką tradiciją: kompanija savo nešiojamus, žaidimams skirtus kompiuterius pristato per kasmetinę CES konferenciją ir artimiausiu metu nežada šios tradicijos atsisakyti. „MSIology“ grįžo su virtualia CES 2022 konferencijos pradžia, MSI renginyje pristato daugybę žaidimams ir kūrybinei veiklai skirtų nešiojamųjų kompiuterių inovacijų. Pastarosios apima atnaujintas „Intel“ ir „Nvidia“ vidines kompiuterių sudedamąsias dalis ir keletą visiškai naujų bendrovės produktų, pritaikytų „Metaverse“ platformai.

Praėjusiais metais MSI buvo viena iš pirmųjų kompanijų, įdiegusių 11-osios kartos „Intel“ procesorius, o šiemet kompanija sugrįžta vėl atnaujinusi savo asortimentą – jį papildė naujausi, 12-osios kartos procesoriai. Bene visoje produkcijoje rasite „H“ serijos procesorius bei „Nvidia GeForce RTX 3080 Ti“ vaizdo plokštes. Abu pasirinkimai yra svarbūs, nes jie padeda MSI gauti ir išlaikyti naujausios kartos nešiojamųjų kompiuterių „Meta-Ready“ ženklelius.

„Meta-Ready“ reiškia, kad nešiojamieji kompiuteriai turi pakankamai apdorojimo ir grafinės galios, kad galėtų sklandžiai veikti ir apdoroti programinę įrangą, kurią vartotojams siūlo „Metaverse“.

„MSI Stealth“, „Raider“ ir „Vector“ prekinių ženklų naujienos

Pirmasis atnaujintas nešiojamas kompiuteris MSI žaidimų šeimoje yra „Stealth GS77“. Jis yra lengvas ir aptakus, tinka ir darbui posėdžių salėje, ir laisvalaikiui, kurį galite praleisti žaisdami mėgstamiausią kompiuterinį žaidimą.

Kalbant apie išorės atnaujinimus, MSI pridėjo papildomą nešiojamojo kompiuterio cinko lydinio vyrį, kad pagerintų produkto patvarumą, naujasis „GS77“ pasižymi dailia, elegantiška „Core Black“ apdaila. Į „Stealth GS77“ integruotas 12-osios kartos „Core i9 12900H“ procesorius ir pritaikyta „GeForce RTX 3080 Ti“ vaizdo plokštė. Jutiklinė dalis ir klaviatūros mygtukai naujoje kompiuterio versijoje taip pat yra didesni – jutiklinė dalis padidinta 50 proc. tam, kad būtų patogiau kompiuteriu įvesti tekstą. Galiausiai MSI į naująjį „Stealth GS77“ integravo net šešis garsiakalbius ir 100 W greitojo įkrovimo funkciją.

„MSI Stealth GS77“ bazinė kaina produkto paleidimo į rinką metu sieks 1 799 JAV dolerius.

Tuo tarpu kita MSI naujovė – „Raider GE76“ kompiuteris išsiskiria ten, kur „Stealth“ modelis nedemonstruoja išskirtinių savybių. Kompiuterio išorėje, priekiniame krašte, įtaisytas „Aurora RGB“ apšvietimas. Kompiuteris veikia padedamas „Phase Change Liquid Metal Pad“ aušinimo, pagerinančio įrenginio veikimą, perkant „Raider GE76“ galima pasirinkti ir su šiuo kompiuteriu suderinamą 4K raiškos ekraną. Tačiau norėdami gauti ir naudotis „Phase Change“ aušinimo parinktimi naujajame MSI produkte, turėsite pasirinkti „ Stealth GS77 Core i9“ versiją. Žinoma, nors išoriniai MSI naujienų dizainai skiriasi, „Raider“ ir „Stealth“ pasižymi tais pačiais vidiniais elementais, įskaitant 32 GB RAM ir iki 1 TB siekiančią vidinę atmintį. Bazinė naujojo „Stealth“ kaina prasidės nuo 1599 JAV dolerių.

Neturime pernelyg daug informacijos apie naująjį „MSI Vector GP76“, galime pasakyti, kad jis buvo sukurtas kaip kompiuteris, apjungiantis žaidimų, inžinerijos ir mokslinių skaičiavimų sritis. Jis pateikiamas su prievadais, jungtimis abiejose įrenginio pusėse ir galiniame skydelyje bei atitinka aukščiausius kokybės ir vidinės komplektacijos standartus. Pirkdami „MSI Vector GP76“, į komplektaciją galite įtraukti „Intel“ 12-osios kartos „Core i7“ procesorių, „GeForce RTX 3080“ vaizdo plokštę ir iki 64 GB dviejų kanalų atminties. Kaip ir daugelyje populiariausių MSI nešiojamųjų kompiuterių, „Vector“ naudoja „Cooler Boost 5“ funkciją, kad palaikytų optimalią įrenginio temperatūrą.

Mūsų žiniomis, kai „Vector GP76“ pasirodys prekyboje, bazinis šio kompiuterio modelis kainuos 1899 dolerius.

„MSI Crosshair 15“

Naujausias „MSI“ nešiojamasis kompiuteris patenka į „Crosshair GL“ seriją, šis produktas - MSI ir „Ubisoft“ – žaidimų kūrimo milžinės – bendradarbiavimo rezultatas. Kompiuterio dizaine atsispindi mokslinės fantastikos motyvų ir kompiuterinių žaidimų stilistikos. „MSI Crosshair GL“ kompiuterių serijoje integruoti „Intel Core i9“ procesoriai su „Cooler Boost 5“ technologija, galima rinktis iš dviejų - 15 ir 17 colių - nešiojamų kompiuterių ekrano įstrižainės dydžių. Žaidimų fanams gali būti įdomu tai, jog 15 colių „MSI Crosshair“ nešiojamo kompiuterio modelis taip pat yra ribotos teminės „Rainbow Six Extraction Edition“ serijos su išskirtiniais priedais bei prie rinkinio pridedama „Rainbow Six Extraction“ žaidimo kopija.

Nors kai kurie nešiojamųjų žaidimų kompiuterių gamintojai neapgalvoja ir gamina labai suspaustas, nepatogias kompiuterių klaviatūras, „Crosshair GL“ serijai to neprikiši – nešiojamasis kompiuteris pasižymi patogiu, maksimaliai erdviu klaviatūros klavišų išdėstymu. Dar daugiau: kiekvienas klavišas naujojo „MSI Crosshair“ klaviatūroje ja naudojantis gali „pasislinkti“ iki 1,7 mm nuo klavišo centro, kad būtų galima patogiai greitai ir patogiai naudotis itin puikiai žaidimams pritaikytos klaviatūros funkcijomis. Žvelgiant į naujojo „Crosshair“ vidų, jo parinktys ir parametrai yra šiek tiek riboti, „GeForce RTX 3070 Ti“ yra geriausia vaizdo plokštės parinktis, suderinama su naujuoju „Crosshair“. Žinoma, šiame MSI modelyje galite naudoti integruotą „Intel Core i9-12900H“ ir iki 32 GB RAM. „Crosshair GL“ kaina rinkoje prasidės nuo 1 599 dolerių, o paleidimo metu prognozuojama iki 2499 dolerių kaina.

„MSI“ kompiuteriai kūrybai ir produktyviam darbui

Kalbant apie kūrybinę nešiojamų kompiuterių pusę, naujasis „MSI Creator Z17“ yra pirmasis 17 colių nešiojamasis kompiuteris, palaikantis ekrano lietimą rašikliu ir turintis 16:10 ekraną bei plonus išorinius rėmelius. Į kompiuterį integruoti visi prievadai, kurių gali prireikti Jūsų kūrybiniams poreikiams – nuo ​​„Thunderbolt 4“ iki HDMI lizdo ir net SD kortelių skaitytuvo.

Kitas naujas „Creator“ serijos kompiuteris „Z16P“ taip pat palaiko jutiklinio rašymo rašikliu funkciją bei „Vapor Chamber“ aušinimo sistemą. „MSI“ teigia, kad naujoji kompiuterio sistemos sąranka suteikia 20 proc. papildomos aušinimo galios, palyginti su 12-osios kartos „Intel“ nešiojamuoju kompiuteriu be „Vapor Chamber“ funkcijos. Kalbant apie vidinius parametrus, šiame modelyje nėra tiek daug konfigūracijų, iš kurių galite rinktis, apskritai daugumoje „Creator“ modelių galite pasirinkti tik „Core i7 12700H“ ir „Core i9 12900H“ procesorius su „GeForce RTX 3080 Ti“ standartine vaizdo plokšte. Didžiausias skirtumas tarp „Z16P“ ir „Z17“ „Creator“ serijos modelių yra ekrano dydis – atitinkamai 16 ir 17 colių.

Galiausiai norime pristatyti ir „MSI Creator M16“ – šis nešiojamas kompiuteris - ekonomiškas būdas išbandyti savo jėgas kuriant įvairų turinį. Kompiuterio kaina prasideda nuo mažiau nei 1600 dolerių ir jame yra integruotas „Intel Core i7 12700H“ procesorius su „Nvidia GeForce RTX 3050 Ti“ vaizdo plokšte. Su šiuo kompiuteriu gausite mažiau RAM ir saugyklos vietos, lyginant su kitais, aukščiau aptartais variantais, tačiau kaina yra daug prieinamesnė nei „Creator Z“ serijos modelių. „Creator Z17“ kainuos nuo 3 249 dolerių, o „Z16P“ – nuo ​​2 999 dolerių.


0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas