MSI ne juokais prisidirbo: nutekino didžiulę „Intel“ paslaptį

MSI

Rokas Gaidys

2021-09-28, 15:30 (atnaujinta 2024-04-01, 00:44)

1 komentaras
MSI ne juokais prisidirbo: nutekino didžiulę „Intel“ paslaptį

Vaizdo plokštės ir procesoriai tikrai yra skaudi tema daugeliui žaidėjų, nes atsinaujinti šiuos komponentus kainuoja tikrai daug. Savaime suprantama, kad viena iš to priežasčių yra pasaulinė pandemija, tačiau kita, galbūt net skaudesnė yra kriptovaliutos, kurios aukšto lygio asmeninių kompiuterių pagrindines dalis padarė net prabangos preke. Su vaizdo plokštėmis čia viskas kaip ir aišku, tačiau su procesoriais yra šiek tiek paprasčiau, nes „Intel“ iš savo pusės kaip ir atlaikė spaudimą, tačiau visi, kurie dabar planuoja įsigyti 11-os kartos procesorių, turėtų dar tūrėtų palaukti, nes MSI netyčia nutekino tai, kad iki 12-os kartos pasirodymo nereikės laukti taip ilgai.

Visai nesenai Taivano kompiuterių ir jų komponentų gamintojai MSI paskelbė apie naujus „CORELIQUID“ serijos aušintuvus, kurie be jokių papildomų problemų (su papildomu nemokamu perėjimu) bus prijungiami prie naujos „Intel“ „CPU“ linijos, o ji, kaip jau yra žinoma, reikalaus „LGA1700“ lizdo. Taip pat įmonė nurodė dvejas datas, tai yra spalio 27 – išankstinių užsakymų priėmimo pradžią, kuri sutaps su „Intel Inovation“ konferencija bei lapkričio 4 – oficialią prekybos pradžią.

Trumpai tariant, „MSI Z690“ plokštės su „LGA1700“ lizdu ir galimybe prijungti naujus „Intel“ procesorius pasirodys kartu. Atsižvelgiant į MSI planą galima teigti, kad spalio 27-ą dieną bus pristatyti „i7-12700K“, „i5-12600K“ ir „i9-12900K“ procesoriai, kurie prekyboje galimai pasirodys jau lapkričio 4-ą dieną. Šias datas kaip ir patvirtina „VideoCardz“, kurie teigia, kad „Intel“ „Alder Lake-S“ architektūra paremti procesoriai bus pradėti pardavinėti taip pat lapkričio 4-ą dieną. Be to yra neoficialiai skelbiama, kad būtent tuo laiku ir prasidės pirmosios jų apžvalgos.

Žinoma, kad viskas dar nėra patvirtinta, kol kūrėjai patys oficialiai to nepranešė. Iki galimos pristatymo datos „Intel“ turi dar gerą mėnesį ir nepaisant to ar MSI užuominos yra teisingos, ar ne, planai gali būti pakeisti. Žodžiu, dabar yra ypatingos dienos visiems asmeninių kompiuterių entuziastams ir laikome špygas, kad spalio 27-ą dieną pagaliau būtų pristatyti „Intel“ 12-os kartos procesoriai.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas