MSI pristatė naują žaidimų gerbėjams skirtą monitorių: 4K raiška, 160 Hz atsinaujinimo dažnis, pažangios technologijos ir puikus atsako laikas

Arnas Balčiūnas

2024-04-01, 09:00

0 komentarų

Kompiuterinių žaidimų rinka per pastaruosius metus žengia didžiulį žingsnį į priekį. Tai, neabejotinai, lėmė ir vis didėjantis e-sporto populiarumas, dėl ko gerokai išaugo ir žaidimų gerbėjų poreikiai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
MSI pristatė naują žaidimų gerbėjams skirtą monitorių: 4K raiška, 160 Hz atsinaujinimo dažnis, pažangios technologijos ir puikus atsako laikas

Viena populiariausių kompiuterinių žaidimų įrangos gamintojų MSI visai neseniai pristatė naują žaidimų gerbėjams skirtą monitorių. Naujasis „MSI MPG 274URF QD“ pasiūlys nemažai dėmesio vertų savybių, aukštos kokybės ekraną ir gausybę įvairių jungčių.

Naujasis MSI monitorius pasižymi 27 colių įstrižaine su 4K raiška, o ekrano kraštinių santykis yra 16:9. Čia naudojama panelė su 160 Hz atsinaujinimo dažniu. Įrenginys išsiskiria 0,5 ms GtG, nuo pilkos iki pilkos spalvos, atsako laiku, todėl sumažina galimą vaizdo susiliejimą atliekant greitus judesius ekrane.

MSI šią naujieną aprūpino „Quantum Dot" foniniu apšvietimu. Ši technologija žada užtikrinti platesnę spalvų gamą, viršijančią 145 proc. sRGB spektro, todėl vaizdas gali būti ryškesnis ir tikroviškesnis, palyginti su standartiniais monitoriais.

„MSI MPG 274URF QD“ taip pat pasižymi 10 bitų spalvų gyliu (8 bitai + FRC), 1000:1 statiniu kontrasto santykiu, „VESA DisplayHDR 400“ ir 400 nitų didžiausiu ryškumu, kuris dar labiau pagerina žiūrėjimo patirtį. Čia rasime ir nemažai įvairių jungčių, kas visuomet yra geras ženklas.

Monitorius turi C tipo USB prievadą su 65 W maitinimo galia, todėl prijungę prie monitoriaus galite įkrauti suderinamus nešiojamuosius kompiuterius ar įrenginius. Jame taip pat yra „DisplayPort 1.4“, du HDMI 2.1 lizdai, prie kurių galima prijungti įvairias žaidimų konsoles ir kompiuterius, ir ausinių lizdas. „MSI MPG 274URF QD“ taip pat veikia kaip USB šakotuvas - jame yra du A tipo USB prievadai ir vienas aukštesnio lygio B tipo USB lizdas, prie kurio galima prijungti periferinius įrenginius arba atnaujinti programinę įrangą.

MSI naująjį savo produktą aprūpino ir „AdaptiveSync“ technologijos palaikymu, suderinamumu su „Nvidia G-Sync“ ir „AMD FreeSync“ kintamo atnaujinimo dažnio technologijomis. Tai padeda pašalinti ekrano trūkčiojimą ir strigimą, kad žaidimas vyktų sklandžiau. Be to, monitoriuje įdiegtos „MSI G.I. Smart Gaming“ funkcijos.

Tai leidžia naudotojams reguliuoti monitoriaus nustatymus naudojant klaviatūros sparčiuosius klavišus ir perjungti skirtingus žaidimų profilius, kad būtų optimizuotas našumas. Galinėje monitoriaus pusėje taip pat yra „Mystic Light RGB“ apšvietimas, kurį galima pritaikyti naudojant išmaniojo telefono programėlę arba kompiuterio programinę įrangą, kad būtų galima pritaikyti asmeniniams poreikiams.

Monitoriuje yra daugybė ergonominių reguliavimų, įskaitant iki 130 mm aukščio reguliavimą, nuo -5 iki 20 laipsnių pakreipimą +/- 30 laipsnių pasukimą ir dvikryptį pasukimą. Jis taip pat pasižymi keliomis žaidėjams skirtomis funkcijomis, tokiomis kaip „Smart Crosshair“, „Night Vision“ ir „Optix Scope“. Be to, jis palaiko konsolinį režimą su VRR, ALLM ir CEC suderinamumu, kad galėtumėte sklandžiai žaisti konsolinius žaidimus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas