MSI turi visko ko jums gali reikėti: stilius, universalumas ir tvarumas

MSI

TopCom.lt

2021-12-06, 07:35 (atnaujinta 2024-04-01, 00:44)

0 komentarų
MSI turi visko ko jums gali reikėti: stilius, universalumas ir tvarumas

Daugelį rinkoje esančių kompiuterių korpusų galima apibūdinti vienu būdu: tai stilius, o ne esmė. Taip, jie atrodo puikiai, bet tik žiūrint iš tolo. Atidžiau pažvelgus paaiškėja, kad medžiagos vargu ar užtikrins norimą rezultatą arba neramina prasta ergonomika. Negalime sau leisti priimti neteisingų sprendimų, dėl kurių vėliau gailėsimės, rinkdami kompiuterį, kuris turėtų tarnauti ne vienerius metus. Todėl verta rinktis MSI komponentus, kurie yra pritaikyti kiekvieno poreikiams.

MSI MPG Gungnir 110M ir MSI MPG Gungnir 110R

Šio korpuso dizainas orientuotas į didelį universalumą, leidžiantį sumontuoti daugybę įvairių komponentų, puikias oro srauto charakteristikas, naudotas aukštos kokybės medžiagas ir unikalų, originalų dizainą.

Naudodamas Gungnir korpusą, vartotojas gali rinktis stiklinį priekinį (110R) su trimis apšviestais ventiliatoriais arba tinklinį priekinį dangtelį (110M), kad dar labiau pagerintų oro cirkuliaciją viduje. Viduje nesunkiai sutalpinsite ATX, M-ATX ir Mini-ITX formatų pagrindines bei iki 340 mm ilgio grafikos spartintuvus. Iš viso oro cirkuliacija gali pasirūpinti iki šešių 120 mm ventiliatorių. Jei pageidaujate aušinimo skysčiu, galite sumontuoti 360 mm radiatorių!

Viršuje sumontuoti mygtukai ir jungtys užtikrina labai patogų kasdieninį naudojimą. Be standartinių paleisties ir atstatymo mygtukų, 3,5 mm lizdo ausinėms ir mikrofonui skirtų jungčių, taip pat čia rasite USB jungčių, įskaitant 2x USB 3.2 Gen 1 Type-A ir 1x USB 3.2 Gen 2 Type-C.

MSI MEG Coreliquid S280

Gungnir 110M ir Gungnir 110R korpusai turi vieną šoninį skydelį, visiškai permatomą, todėl interjeras gali būti įspūdingai atvaizduojamas. Todėl stilingas ir labai efektyvus komplekto papildymas būtų MSI MEG Coreliquid S280 aušinimas skysčiu, kurį galima nesunkiai sumontuoti ant pagrindinių plokščių, palaikančių AMD ir Intel procesorius.

Vandens blokas turi 2,4 colio ekraną, kuris gali rodyti, pavyzdžiui, esamą procesoriaus temperatūrą. Be to, galvutėje sumontuotas 60 mm ventiliatorius padeda išsklaidyti šilumą iš M.2 diskų ir procesoriaus maitinimo šaltinio. Įkaitęs skystis pasiekia aušintuvą per vamzdelius, kurie yra apsaugoti nuo nuotėkio ir kondensato. Tada jį išsklaido du MSI MEG Silent Gale P14 ventiliatoriai, galintys suktis iki 1800 aps./min sparta.

MSI Center programinė įranga leis jums visiškai valdyti visus aušinimo našumo aspektus. Čia galite pakeisti, pavyzdžiui, vandens bloko ekrane rodomos informacijos tipą, taip pat pasirinkti iš anksto nustatytą ventiliatoriaus sąranką. Niekas netrukdo savarankiškai nurodyti papildomo ventiliatoriaus įjungimo ar RPM padidinimo dėl didėjančios procesoriaus apkrovos sąlygų.

MSI MAG Z590 Torpedo & Tomahawk WIFI

MSI MAG Z590 Torpedo ir Tomahawk WIFI pagrindinės plokštės su LGA 1200 lizdu, palaikančiu 10 ir 11 kartos Intel procesorius. Pažangios ir plačios aušinimo sistemos, kurias sudaro, be kita ko, pailgi radiatoriai, šilumos vamzdeliai ir šiluminės pagalvėlės, kurių šilumos laidumas yra 7 W/mK. „Shield Frozr“ dangteliai, skirti M.2 kaupiklių jungtims, efektyviai sumažins temperatūrą intensyvaus darbo kompiuteriu metu.

MSI MAG Z590 pagrindinės plokštės palaiko DDR4 atmintį, kurią galima paspartinti iki 5333MHz! „Lightning M.2“ ir „Lightning USB 20G“ jungtys USB 3.2 Gen2x2 valdiklio dėka leidžia perduoti duomenis per USB-C jungtį iki 20 Gbps sparta.

Abi plokštės yra puikus pagrindas kuriant multimedijos, žaidimų kompiuterį. Jos palaiko kelių NVIDIA ir AMD GPU veikimą, o vaizdo plokščių lizdai buvo sustiprinti pagal Steel Armor PCI-E technologiją. Be to, „Audio Boost 5“ sistema suteikia studijos kokybės garsą.

Abi pagrindinės plokštės taip pat pasižymi geriausiais tinklo sprendimais. 2.5G tinklo plokštė garantuoja didžiausią stabilumą be jokios delsos. MAG Z590 Tomahawk WIFI taip pat siūlo 6E Wi-Fi parinktį, kuri veikia 6 GHz dažnių juostoje ir užtikrina iki 2400 Mbps perdavimo spartą be trukdžių.

Akcijos „Dark Night Shining Vibe“ metu galite gauti iki 150 USD vertės nuolaidos kodų, kuriuos galėsite panaudoti „Steam“ platformoje, įsigydami pasirinktus MSI produktus.

Išsamią informaciją rasite adresu:
https://www.msi.com/Promotion/gaming_PC_dark_shining_2021-see

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas