Nepasiduokite nuoboduliui ir išreikškite save su naujuoju „Logitech Pebble 2“ kolekcija

Pranešimas spaudai

2023-09-07, 07:15

0 komentarų

„Pebble 2" - tai naujausia „Logitech" gaminių kolekcija, kurioje modernus dizainas dera su patogumu ir neribotu kūrybiškumu. Šią seriją sudaro „Pebble 2 Combo MK380", klaviatūra „Pebble Keys 2 K380s" ir pelė „Pebble Mouse 2 M350s".

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Nepasiduokite nuoboduliui ir išreikškite save su naujuoju „Logitech Pebble 2“ kolekcija

Šie prietaisai papildo vienas kitą, sudarydami puikų duetą, kuris leidžia drąsiai demonstruoti asmeninį stilių ne tik namuose, bet ir darbe.

Modernus ekologiško stiliaus dizainas

Kas sakė, kad perdirbtas plastikas turi būti nuobodus? „Logitech“ pirmenybę teikia stiliui ir siūlo madingų spalvų prietaisus, pagamintus iš bent 49 % perdirbto plastiko.

Mėgstamiausi spartieji klavišai ir programos pasiekiamos pirštų galiukais

Kaip sutaupyti laiko ir dirbti efektyviau? Naudodami programėlę „Logi Options+“ galite lengvai suasmeninti vidurinį pelės klavišą ir 10 konfigūruojamų Fn sparčiųjų klavišų klaviatūroje, pritaikydami juos savo poreikiams. Sparčiai pasiekite klaviatūroje esantį jaustukų meniu arba pridėkite sparčiuosius klavišus „Spotify“ grojaraščiams perjungti pele.

Svarbiausia – tyla

Dirbti susikaupus dabar galima itin tyliai, kaip nešiojamojo kompiuterio klaviatūra, ir naudojant „Silent Touch“ technologiją, kuri slopina pelės spragtelėjimo garsus.

Visada pasiekiami

Rinkinyje esantys prietaisai lengvi, kompaktiški ir belaidžiai, todėl juos galima bet kada paruošti kelionei. Lengvai įsidėkite jas į rankinę ar kuprinę ir pasiimkite visur, kur reikia.

Greitas ir patogus prietaisų perjungimas

Dar niekada nebuvo taip paprasta perjungti prietaisus. Dabar vienu mygtuko paspaudimu galite lengvai dirbti, naršyti internete ar dalyvauti pokalbiuose. Klaviatūrą ir pelę galima prijungti prie trijų skirtingų belaidžių prietaisų, veikiančių įvairiose operacinėse sistemose, pavyzdžiui, „Windows“, „macOS“, „iPadOS“, „ChromeOS“ arba „Android“.

Puikus duetas darbui su „Apple“ įrenginiais

Į pasiūlymą taip pat įtrauktas „Pebble 2 Combo for Mac“, skirtas tiems, kurie kasdien naudojasi „Apple“ įrenginiais. Juo vienu metu galima lengvai susieti iki trijų „Apple“ prietaisų, o rinkinyje esanti klaviatūra turi „Apple“ būdingą išdėstymą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas