Nuo mobilumo iki žaidimų meistriškumo: artėjant mokslo metams AOC pristato universalią monitorių liniją studentams

Pranešimas spaudai

2023-07-29, 12:19

0 komentarų

Studentams ir moksleiviams ruošiantis artėjantiems mokslo metams, AOC ir jos į žaidimus orientuotas prekės ženklas „AGON by AOC“ džiaugiasi galėdami pristatyti įspūdingą monitorių asortimentą, pritaikytą besimokančiųjų poreikiams.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Nuo mobilumo iki žaidimų meistriškumo: artėjant mokslo metams AOC pristato universalią monitorių liniją studentams

Daugiausia dėmesio skirdama funkcionalumui, inovacijoms ir prieinamai kainai, AOC siūlo įvairius monitorius, kurie įgalina studentus siekti mokslo aukštumų ir leidžia mėgautis pramogomis.

Nuo nešiojamų monitorių dažnai keliaujantiems studentams, iki žaidimams sukurtų modelių užkietėjusiems žaidėjams – AOC asortimente suderintos pažangiausios technologijos ir naudotojui draugiškas dizainas. AOC modelių gamoje yra šis tas kiekvienam. AOC supranta, kad studentų poreikiai yra skirtingi – nuo produktyvumo ir kūrybiškumo iki pramogų ir kokybiškų žaidimų.

Siekdama patenkinti šiuos poreikius, AOC pristato išskirtinių monitorių asortimentą. Tokių, kurie pasižymi puikiomis savybėmis, nuostabia vaizdo kokybe ir pažangiomis funkcijomis.

Aukštesniam produktyvumui ir daugiaveikai

AOC 24V5CW yra universalus monitorius, skirtas produktyvumui ir kelių užduočių atlikimui vienu metu. Plonas, kompaktiškas dizainas ir galingas 24 colių „Full HD“ IPS ekranas užtikrina ryškius vaizdus, kurie, galima sakyti, atgaivina turinį. Jis ras vietos ir ankštose erdvėse, pavyzdžiui, bendrabutyje ar mažame bute. USB-C jungtis su 65 W „Power Delivery“ funkcija užtikrina sklandų ryšį ir galimybę maitinti nešiojamus kompiuterius bei kitus įrenginius.

Šis monitorius turi integruotą keturių USB 3.2 lizdų stotelę, 2 MP internetinę kamerą su „Windows Hello“ veido atpažinimo funkcija ir reguliuojamą mažai vietos užimantį stovą. Studentams jis padės patogiai ir efektyviai vienu metu atlikti kelias užduotis. Tai – idealus pasirinkimas tiems, kuriems reikia lankyti pamokas internete, bendradarbiauti grupiniuose projektuose ir dalyvauti vaizdo konferencijose.

AOC Q27V5CW monitorius turi net 27 colių QHD ekraną ir ploną korpusą. Įspūdingas IPS ekranas rodo nuostabų vaizdą ir tiksliai atkuria spalvas. Jo USB-C jungtis su 65 W „Power Delivery“ funkcija leidžia paprastai prijungti ir įkrauti kitą įrenginį. Šis monitorius taip pat turi integruotą keturių lizdų USB 3.2 stotelę, tą pačią 2 MP internetinę vaizdo kamerą bei reguliuojamą ergonomišką stovą. Kuriantiems studentams, užsiimantiems grafiniu dizainu, vaizdo įrašų redagavimu ir kitomis aukštos vaizdo kokybės reikalaujančiomis užduotimis, šis monitorius tiks kuo puikiausiai. Didesnis ekrano plotas studentams taps erdve sudėtingiems projektams.

34 colių UW-QHD monitorius AOC CU34P3CV turi VA ekraną su 21:9 kraštinių santykiu ir 1500R išlenkimu, kuris suteikia tiesiog svaiginančią vaizdinę patirtį. Toks didelis monitorius praktiškai pakeičia du mažesnius. Savo USB-C jungtimi (65 W), keturių lizdų USB 3.2 stotele ir RJ-45 lizdu šis monitorius suteikia platesnes jungiamumo galimybes. Jis taip pat pasižymi 100 Hz atnaujinimo dažniu ir „Adaptive-Sync“ technologija, todėl tinka ir žaidimams. Du 5 W garsiakalbiai, reguliuojamo aukščio mažai vietos užimantis stovas ir KVM jungiklis, skirtas sklandžiam įrenginių perjungimui, papildo ir taip įspūdingą CU34P3CV savybių sąrašą.

Visi trys paminėti modeliai turi mirgėjimą šalinančią „Flicker-Free“ technologiją. Tamsiu paros metu dirbantys studentai džiaugsis, kad visuose šiuose monitoriuose yra ir „LowBlue“ režimas, filtruojantis mėlyną šviesą ir taip padedantis akių gerbūviui - tai ypač svarbu tamsoje.

Produktyvumas keliaujant

Puikiai tinka studentams, kuriems ir keliaujant reikia spręsti užduotis ar ruoštis prezentacijoms, ir studijuojantiems pagal mainų programas - AOC I1601P yra nešiojamas 15,6 colių IPS monitorius, užtikrinantis komfortą kelyje. „Full HD“ raiška ir USB-C - šis monitorius pasižymi puikia vaizdo kokybe ir lengvu prisijungimu. Plono korpuso (8,5 mm) ir lengvos konstrukcijos (800 g) dėka jį lengva nešiotis kuprinėje. Pridedamas dėklas apsaugo monitorių ir veikia kaip stovas. Naudodami automatinio pasukimo režimą studentai ir mokiniai gali pasirinkti horizontalią ar vertikalią orientaciją, kad prisitaikytų prie bet kokios darbo vietos. Dėl „DisplayLink“ per USB-A šį monitorių galima naudoti ir su senesniais nešiojamais kompiuteriais. I1601P taip pat turi „LowBlue“ režimą.

Įtraukiantiems žaidimams

Elegantiško raudonos ir juodos spalvos dizaino 23,8 colių „Full HD“ IPS žaidimų monitorius AOC GAMING 24G2SPU pasižymi puikiu greičio, reakcijos ir aukštos vaizdo kokybės deriniu. Monitoriaus IPS ekranas su tiksliomis spalvomis padeda studentams atlikti kasdienes užduotis. Po mokslų 165 Hz atnaujinimo dažnis ir 1 ms atsako laikas (MPRT) suteikia nemenką pranašumą žaidimų entuziastams. Trumpas įvesties vėlavimas, suderinamumas su „Nvidia G-SYNC“ ir įvairūs žaidimų režimai užtikrina sklandžią žaidimų patirtį. Šiame monitoriuje taip pat yra 2 W garsiakalbiai, jis palaiko „AOC G-Menu“ programinę įrangą, leidžiančią lengvai valdyti monitoriaus funkcijas.

AOC GAMING Q27G2S/EU pasižymi didesniu 27 colių QHD ekranu, todėl siūlo nuostabią vaizdo kokybę ir išskirtines charakteristikas. 165 Hz atnaujinimo dažnio, 1 ms atsako laiko (MPRT) ir trumpo įvesties vėlavimo dėka jis puikiai tinka žaidimams. Ryškus, tikslus IPS ekranas ir aštri skiriamoji geba padeda ne tik atliekant svarbias užduotis, bet ir žaidžiant. Į žaidimus orientuotas dizainas, ploni rėmeliai, reguliuojamo aukščio stovas ir „AOC G-Menu“ palaikymas paverčia šį monitorių stilingu ir funkcionaliu pasirinkimu vis dar besimokantiems žaidėjams.

Abu paminėti žaidimams skirti modeliai – 24G2SPU ir Q27G2S/EU - nevargina akių, turi mirgėjimą šalinančią „Flicker-Free“ technologiją ir mėlyną šviesą filtruojantį „LowBlue“ režimą.

AOC supranta studentų poreikius ir siekia pasiūlyti juos tenkinkančius monitorius. Nesvarbu, ar tai būtų maksimalus produktyvumas, ar kūrybiniai projektai, ar produktyvumas keliaujant, ar tiesiog atsipalaidavimas po darbo ir studijų pasineriant į mėgstamiausius kompiuterinius žaidimus – AOC siūlo monitorius, atitinkančius kiekvieno studento unikalius poreikius ir pageidavimus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas