Pamirškite prastos kokybės vaizdo pokalbius: su naująja „Logitech“ internetine kamera atrodysite, skambėsite ir bendrausite kokybiškiau

Pranešimas spaudai

2023-09-21, 07:46

0 komentarų

Šiuolaikiniame hibridiniame pasaulyje virtualus bendravimas tapo įprastu. Norint užtikrinti, kad bendravimas internetu būtų įdomus ir paveikus, būtina turėti tinkamą vaizdo konferencijų įrangą, kuri užtikrintų sėkmę.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pamirškite prastos kokybės vaizdo pokalbius: su naująja „Logitech“ internetine kamera atrodysite, skambėsite ir bendrausite kokybiškiau

Taigi, atsisveikinkite su 720 taškų interneto kamera ir vaizdo skambučių metu pateikite save iš geriausios pusės su naująja Logitech Brio 100 Full HD – įperkama internetine vaizdo kamera su integruotu mikrofonu ir akį traukiančiu, tvariu dizainu, kuris pagyvins jūsų asmeninę darbo vietą ir padės atrodyti, skambėti ir bendrauti kokybiškiau.

Su „Brio 100“ kameros „Full HD 1080p“ raiška ir automatiniu šviesos balansu, kuris užtikrina visų vaizdo skambučių aiškumą ir ryškumą, visada atrodysite itin gerai. Palyginti su ankstesnės kartos „Logitech“ interneto kameromis, „RightLight“ iki 50 proc. padidina ryškumą ir sumažina šešėlius. O vaizdo nuostatas galite pritaikyti naudodami intuityvią programėlę „Logi Options+“.

Susitikimuose skambėkite geriau su „Brio 100“ integruotu mikrofonu, kuris užtikrina, kad jūsų balsas bus aiškiai girdimas kiekvieno pokalbio metu. Be vargo prisijunkite prie bet kokio vaizdo susitikimo, nes „Brio 100“ suderinama su visomis vaizdo skambučių platformomis, tokiomis kaip Microsoft Teams, Zoom, Google Meet ir kt. Integruota privatumo užsklanda leidžia lengvai ir akimirksniu užtikrinti ramybę tarp skambučių arba atsijungus.

Vienodumo jūroje „Brio 100“ išsiskiria trimis įdomiomis, įmantriomis spalvomis – grafito, balta ir rožine – todėl galite priderinti ją prie savo darbo stalo arba pridėti nedidelį spalvinį akcentą ir taip išreikšti save biure ar namuose.

Be to, „Brio 100“ dizainas verčia jaustis, kad pasirinkote tinkamai. „Logitech“, patikima interneto kamerų lyderė, yra įsipareigojusi kurti teisingesnį ir klimatui palankesnį pasaulį, aktyviai stengdamasi mažinti anglies dioksido poveikį. „Brio 100“ plastikinėms dalims naudojamas perdirbtas plastikas, kurio 77 proc. – grafito spalvos, 34 proc. – baltos bei rožinės spalvų. Internetinė vaizdo kamera sertifikuota kaip neutralizuojanti anglies dioksido išmetimą, o popierinė pakuotė pagaminta iš FSC™ sertifikuotų miškų ir kitų kontroliuojamų šaltinių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas