Pirmojo „Realme“ kompiuterio belaukiant: aiškėja svarbiausios jo savybės

Lukas Snarskis

2021-08-07, 10:50 (atnaujinta 2022-11-29, 09:07)

0 komentarų
Pirmojo „Realme“ kompiuterio belaukiant: aiškėja svarbiausios jo savybės

Kinijos bendrovė „Realme“ plečia savo siūlomų prietaisų asortimentą bei paskutiniu metu itin aktyviai nešiojamųjų ir planšetinių kompiuterių rinką. Bendrovės atstovai netgi pasidalino būsimais šio segmento produktais – „Realme Book“ ir „Realme Pad“.

Nors apie pačius prietaisus bendrovė jau pranešė kiek anksčiau, šių įrenginių tikslios specifikacijos ir savybės vis dar išlieka spekuliacijų objektu. Visgi, papildomos informacijos apie pirmąjį bendrovės nešiojamąjį kompiuterį „Realme Book“ ilgai laukti tikrai nereikėjo. Dar visai neseniai nutekėjo informacija apie galimas nešiojamojo kompiuterio specifikacijas.

Naujai nutekintoje „Digital Chat Station“ ataskaitoje teigiama, kad „Realme Book“ bus varomas 11-os kartos „Intel Core i5-1135G7“ procesoriaus. Šis „Tiger Lake U“ serijos mikroschemų rinkinys yra pagamintas naudojant 10 nm „SuperFin“ procesorių. Tai keturis branduolius turintis procesorius, kurio maksimalus dažnis yra 4,2 GHz. Jame yra rasime integruotą „Intel Iris Xe“ grafikos procesorių, kurio maksimalus dažnis yra 1,3 GHz.

Labai tikėtina, kad nešiojamasis kompiuteris turės 14 colių „Full HD“ ekraną bei jo korpusas bus pagamintas iš aliuminio. Prakalbus apie dizainą, įrenginys tikrai atrodo gana panašus į „Apple MacBook Air“, jei tikėsime nutekėjusiomis nuotraukomis. Jis taip pat turės „Thunderbolt 4“ prievadą ir „Windows 10“ operacinę sistemą, tačiau bus suderinamas su naująja „Windows 11“ operacine sistema.

Akivaizdu, kad „Realme“ užbaigia tarpusavyje sujungtų įrenginių su išmaniaisiais telefonais, nešiojamaisiais kompiuteriais ir planšetiniais kompiuteriais ekosistemą. Neseniai pristatytame „Realme GT Master Edition“ telefone taip pat rasime funkciją, tokią kaip failų perdavimas keliuose įrenginiuose, dalijimasis kopijuotu turiniu, pranešimų priėmimas ar siuntimas, nuotraukų sinchronizavimas ir kt.

Kaip žinia, rugpjūčio 18 dieną bendrovė Indijos rinkai ketina pristatyti „Realme GT“ serijos išmaniuosius telefonus, o „Realme India“ ir Europos generalinio direktoriaus Madhav Sheth ankstesnis pranešimas sufleruoja, kad pirmasis prekės ženklo nešiojamasis kompiuteris „Realme Book“ gali būti oficialiai pristatytas būtent toje pačioje vietoje, tuo pat metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas