Pristatyta naujoji „Logitech G515“ klaviatūra: naujos kartos žemo profilio klaviatūra, skirta didelio našumo žaidimams

Pranešimas spaudai

2024-06-27, 13:00

0 komentarų

Pirmaujantis žaidimų technologijų ir įrangos novatorius „Logitech G“ paskelbė apie G515 LIGHTSPEED TKL belaidę žaidimų klaviatūrą – klaviatūrą, kuri siūlo pažangias technologijas ir didelio našumo žemo profilio modernaus dizaino funkcijas.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Pristatyta naujoji „Logitech G515“ klaviatūra: naujos kartos žemo profilio klaviatūra, skirta didelio našumo žaidimams

Žemo profilio klaviatūros suteikia švaresnę, estetiškesnę išvaizdą ir našų spausdinimą. G515 užtikrina efektyvesnį ir patogesnį rašymą derinant žemo profilio jungiklius ir plonesnį dizainą.

„Su ikonine G915 žaidimų klaviatūra „Logitech G“ pristatė pirmą tokio tipo žemo profilio klaviatūrą, garsėjančią išskirtine kokybe, aukščiausios klasės našumu ir aukščiausios kokybės dizaino ypatybėmis. Su G515 žemo profilio dizainu mes dar labiau išplėtėme ribas,“ – sakė Arnaud Perret-Gentil, „Logitech G“ kompiuterinių žaidimų vadovas. „Su G515 išlaikėme aptakų dizainą ir įtraukėme naujausių technologijų naujovių, pvz., LIGHTSPEED, LIGHTSYNC ir KEYCONTROL, kad žaidėjams suteiktų pažangios ir našios žaidimų klaviatūros patirtį.

Vos 22 mm aukščio G515 yra aptaki ir nereikalauja riešo atramos, o tai užtikrina malonią žaidimų sesiją. G515 turi žemo profilio jungiklius, kurie įjungiami minimaliu atstumu – tik 1,3 mm, o bendras atstumas yra 3,2 mm, trumpesnis nei tradicinių jungiklių. Tai leidžia žaidėjams pagreitinti veiksmus per minutę.

Be to, G515 buvo pagaminta su garsą slopinančių putų sluoksniu, iš anksto suteptais jungikliais, integruotais stabilizatoriais ir aukščiausios kokybės PBT klavišų dangteliais, užtikrinančiais optimalų komfortą; žaidėjai jausis daug sklandžiau vesdami tekstą, o garsas bus ne toks braškus, rafinuotesnis.

G515 klaviatūroje taip pat įdiegta neseniai pristatyta „Logitech G“ KEYCONTROL technologija, suteikianti žaidėjams kur kas daugiau pritaikymo galimybių nei standartinė klaviatūra. Kiekvienas klavišas gali atlikti iki 15 skirtingų veiksmų, todėl žaidėjai gali pritaikyti savo klaviatūrą naudodami makrokomandas, garso signalus, apšvietimo efektus ir kt.

KEYCONTROL apima sluoksnius ir modifikatorius, pvz., G SHIFT, kuris padidina tinkinimo galimybes, o visus klavišų išdėstymus galima perjungti vienu mygtuko paspaudimu. Naudodama KEYCONTROL, G515 įgalina precedento neturintį personalizavimą, derinimą ir valdymą.

Papildomos G515 LIGHTSPEED TKL belaidės žemo profilio žaidimų klaviatūros funkcijos:

  • Patogus 2:1 LIGHTSPEED belaidis susiejimas: Žaidėjai gali prijungti savo žaidimų pelę, pvz., G502 X PLUS, naudodami raktą G515 LIGHTSPEED, atlaisvindami papildomą USB prievadą.
  • Apšvieskite savo darbalaukį su LIGHTSYNC RGB apšvietimu: Žaidėjai gali rinktis ~16,8 mln. spalvų, kad pritaikytų savo patirtį, ir prijungti visus "Logitech G" įrenginius naudodami "G HUB".
  • Universalus trijų režimų ryšys leidžia žaidėjams pasirinkti iš LIGHTSPEED belaidžio, Bluetooth ® ir USB-C laidinio duomenų režimo.
  • Žaiskite iki 36 valandų nepertraukiamo žaidimo.

Kainos ir prieinamumas

Juodai baltą belaidę žaidimų klaviatūrą Logitech G515 LIGHTSPEED TKL dabar galima įsigyti svetainėje LogitechG.com JAV, Kanadoje ir tam tikrose pasaulio rinkose už siūlomą 149.99 eurus už belaidžio ir 109.99 eurus už laidinio leidimo mažmeninę kainą, vėliau šiais metais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas