„Realme“ ruošia dar vieną naujieną: tokio produkto gamintojo asortimente dar nebuvo

Lukas Snarskis

2021-06-10, 17:15 (atnaujinta 2022-11-29, 09:07)

0 komentarų
„Realme“ ruošia dar vieną naujieną: tokio produkto gamintojo asortimente dar nebuvo

Kinijos kompanija „Realme“ į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė tarsi uraganas. Vos per keletą metų gamintojas įsitvirtino rinkoje, tačiau panašu, kad ties tuo sustoti šios įmonės vadovai neketina. Vakar, trečiadienį, internete pasirodė pirmosios kalbos apie „Realme“ kuriamą nešiojamą kompiuterį, o šiandien turime jau ir nuotraukas.

Iš pradžių socialiniame tinke „Twitter“ pasirodė kompanijos vadovo Madhavo Shetho pranešimas, kuriame buvo galima pamatyti dar neišleisto nešiojamo kompiuterio kraštinę, o šiandien jau turime ir pilnas „Realme“ naujienos nuotraukas. Pranešama, kad šis kompiuteris bus žinomas kaip „Realme Book“.

Kaip galima matyti iš tekste esančių nuotraukų, nešiojamas kompiuteris pasižymės ekranu su 3:2 kraštinių santykiu ir ganėtinai siaurais ekrano rėmeliais. Apatinėje ekrano dalyje, juodame rėmelyje, nesunkiai pastebimas „Realme“ logotipas. Skelbiama, jog šis įrenginys pasižymi aliuminio korpusu, o taip pat yra labai plonas.

Kairėje „Realme Book“ briaunoje galime matyti du USB-C lizdus, kas sufleruoja, jog šis nešiojamas kompiuteris bus įkraunamas pasitelkiant „USB Power Delivery“ technologiją. Apatinėje įrenginio dalyje galima pastebėti ir du garsiakalbius bei ganėtinai didelę erdvę aušinimui. Akivaizdu ir tai, jog ši „Realme“ naujiena veiks su „Windows 10“ operacine sistema.

Kol kas nėra žinoma kada galėtų pasirodyti ši „Realme“ naujiena, tačiau atsižvelgiant į tai, jog apie tau kalba kompanijos vadovas, o internete sklinda ir realios šio produkto nuotraukos – pristatymas turėtų įvykti jau visai netrukus. Tiesa, tai gali būti ne vienintelė Kinijos bendrovės naujiena. Internete jau sklinda kalbos ir apie „Realme“ planšetinį kompiuterį su „Android“ operacine sistema.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas