Senas balandžio pirmosios pokštas virsta realybe: „Nvidia“ pristato dirbtinio intelekto asistentą, kuris skirtas žaidimų gerbėjams

Technews.lt

2024-06-03, 16:35

0 komentarų

Tai, kas prasidėjo kaip 2017 metų balandžio pirmosios pokštas, dabar tapo realybe. Prieš septynerius metus tai atrodė neįmanoma, tačiau šiandien vaizdo plokštės gali pasinaudoti vietoje paleidžiamais didelės kalbos modeliais (LLM), o „Nvidia“ rado būdą, kaip dėl tokių dirbtinio intelekto modelių pagerinti žaidimus.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Senas balandžio pirmosios pokštas virsta realybe: „Nvidia“ pristato dirbtinio intelekto asistentą, kuris skirtas žaidimų gerbėjams

Nors visa informacija dar neatskleidžiama, jau žinome, kad „G-Assist“ sistema leis žaidėjams naudotis žinių duomenų baze, paremta „GeForce RTX AI“ kompiuteryje arba debesyje. Ši sistema naudoja kelis įvesties duomenis, įskaitant kalbą, kompiuterinę regą ir API, kad galėtų pateikti geresnius atsakymus į žaidėjų užklausas.

„Nvidia“ demonstruoja „G-Assist“ kaip žaidimo gidą, padedantį žaidėjams rasti geriausius ginklus ir taktiką žaidimui įveikti arba padedantį naujiems žaidėjams surasti gaminimo medžiagas. Be to, jis gali patikrinti žaidimo nustatymus ir rekomenduoti optimizavimą, kad būtų išnaudoti visi turimos techninės įrangos privalumai.

Vis dėlto „G-Assist“ nėra panašus į balandžio mėnesio pokštą, kai jis perimtų iš žaidėjų valdymą, kad šie įveiktų bosus, arba pasiūlytų tokias įmantrias funkcijas kaip mitybos rekomendacijos. Tačiau tokio įrankio anksčiau nebuvo, ir čia tikrai yra tam tikras intriguojantis elementas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas