Su „Windows 11“ atsinaujins ir dvi legendinės platformos programėlės: pamatykite kaip tai atrodys

Lukas Snarskis

2021-08-06, 11:45 (atnaujinta 2021-10-18, 01:13)

0 komentarų
Su „Windows 11“ atsinaujins ir dvi legendinės platformos programėlės: pamatykite kaip tai atrodys

Naujausia „Windows“ versija bus pristatyta su kardinaliai atnaujintomis bei jau kultinėmis tapusiomis „MS Paint ir „Photos“ programomis. „Microsoft“ ką tik pristatė naują modernią dviejų programų sąsają ir išvaizdą, pilnai atitinkančią naujojo „Windows 11“ dizaino estetiką.

Jungtinių Amerikos valstijų technologijų milžinė tyliai pasidalino pirmuoju žvilgsniu, kaip turėtų atrodyti naujųjų „Paint“ ir „Photos“ programų vartotojo sąsaja. Akivaizdu, kad šiuo metu bendrovė kuria naują dizainą beveik visoms „Windows 11“ programoms. Kitaip tariant, kitos pagrindinės iš anksto įdiegtos programos, tokios kaip laikrodis, diktofonas, skaičiuotuvas, „Office“ programų paketas, užrašų knygelė ir kitos, taip pat gaus atnaujintą dizainą, kad šis atitiktų naujausios pačios populiarios Pasaulyje operacinės sistemos versijos išvaizdą.

Naudojantis naująja „Windows“ versiją, „MS Paint“ ir „Photos“ programose bus pašalinta tradicinė meniu juosta, vietoj to bus panaudota „Fluent“ tipo juosta, kuri yra panaši į naująjį „File Explorer“ ir taip pat atitinka likusius operacinės sistemos vaizdus. Žvelgiant į „Microsoft“ pasidalintus vaizdus, naujoje „Paint“ programoje taip pat bus gerokai supaprastinta įrankių juosta. Be to, jo „Fluent“ valdymo juostoje, be kitų funkcijų, taip pat bus galima rasti ir kitų svarbių funkcijų, tokių kaip „Failas“, „Redaguoti“ bei kitų.

Naujasis „kapitalinis dizano remontas“ pridės įprastas piktogramas pagrindinėms užduotims atlikti. Per ateinančias kelias savaites bendrovė pradės diegti atnaujintas „Windows 11“ atsargų programas, kad pavyktų gauti kuo daugiau vartotojų atsiliepimų bei pastabų. Kartu su šiomis programomis bendrovė taip pat kuria atnaujintą „Microsoft Teams“ versiją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas