Užtikrintas pranašumas su naujuoju „AOC GAMING C27G4ZXE“ monitoriumi: lenktas 27 colių ekranas ir 280 Hz dominavimas

Pranešimas spaudai

2024-06-26, 17:54

0 komentarų

„AGON by AOC“ – vienas iš pasaulyje pirmaujančių žaidimų monitorių ir IT priedų prekės ženklų – džiaugiasi galėdami pristatyti AOC GAMING C27G4ZXE – lenktą 27 colių (68,6 cm) „Full HD“ monitorių, kuris peržengia įtraukiančių, aukšto atnaujinimo dažnio reikalaujančių žaidimų ribas.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – sutaupykite net iki 70 proc.
Užtikrintas pranašumas su naujuoju „AOC GAMING C27G4ZXE“ monitoriumi: lenktas 27 colių ekranas ir 280 Hz dominavimas

Naujasis C27G4ZXE, priklausantis šiemet pristatytai G4 žaidimų monitorių linijai, pasižymi elegantišku kampuotu dizainu, 1500R išlenkimu ir įspūdingu 280 Hz atnaujinimo dažniu, todėl yra puikus pasirinkimas visiems, žaidžiantiems pačius įvairiausius žaidimus – nuo siužetinių veiksmo ir RPG žaidimų iki greitų lenktynių, simuliatorių ar šaudyklių.

Elegantiškas dizainas gražiai žaidimų erdvei

C27G4ZXE pasižymi moderniu pilkos ir juodos spalvų dizainu, kuris puikiai dera prie bet kokios žaidimams skirtos erdvės. Ploni rėmeliai ir aštrios linijos kuria modernią išvaizdą, o paprastas kompaktiškas stovas suteikia stabilų pagrindą, palikdamas pakankamai daug vietos klaviatūrai ir pelei. C27G4ZXE turi 100x100 VESA standarto tvirtinimo taškus, todėl lengvai gali būti suporuotas su kitu monitoriumi.

Įtraukiantis 1500R išlenkimas

Lenktas „AOC GAMING C27G4ZXE“ ekranas užpildo naudotojo matymo lauką neiškraipydamas vaizdo ir sukurdamas įtraukiančią žaidimų erdvę. Lenktas (1500R) ekranas atkartoja žmogaus akies kontūrą, todėl prisideda prie geresnio komforto.

Nesvarbu, ar lenktynių simuliatoriuje sėsite į bolido kabiną, ar tyrinėsite didžiulius atvirus pasaulius, lenktas C27G4ZXE ekranas neabejotinai įtrauks į veiksmo epicentrą.

Žaibiškas 280 Hz atnaujinimo dažnis – užtikrintas pranašumas

Savo stulbinančio 280 Hz atnaujinimo dažnio dėka „AOC GAMING C27G4ZXE“ dovanoja neįtikėtinai sklandų žaidimą ir suteikia pranašumą, ypač aukšto tempo žaidimuose. Naudojant aukščiausią pikselių pagreitinimo nustatymą, šis monitorius gali pasiekti iki 1 ms atsako laiką („GtG“), todėl vaizdo ir judesių susiliejimo praktiškai nelieka.

C27G4ZXE turi patobulintą MBR režimą, kurio dėka pikselių persijungimas tampa nepastebimu, o MPRT sutrumpėja iki įspūdingų 0,3 ms. Vaizdo susiliejimą bus galima pamiršti ir judesiai bus labai aiškūs.

Optimali „Full HD“ raiška

„AOC GAMING C27G4ZXE“ pasižymi „Full HD“ raiška (1920x1080), kuri yra aukso viduriukas tarp puikios vaizdo kokybės ir dinamiškų charakteristikų. Tokia raiška leidžia net vidutinės klasės vaizdo plokštėms pasiekti įspūdingą 280 Hz atnaujinimo dažnį daugelyje žaidimų, todėl bet kuris žaidėjas gali išnaudoti visus C27G4ZXE privalumus net jei neturi galingiausio kompiuterio.

Kontrastingas VA ekranas ir HDR10

C27G4ZXE turi „Fast VA“ technologijos ekraną su įspūdingu 4000:1 kontrasto santykiu – tai užtikrina, kad juoda bus gili, o kitos spalvos – ryškios. Be to, šis monitorius palaiko HDR10 ir gali rodyti platesnį ryškumo ir spalvų diapazoną, išryškindamas mažiausias detales tiek tamsiose, tiek šviesiose scenose. Tai dar labiau įtraukia į žaidimų pasaulį.

„Adaptive-Sync“ žaidimams be trūkinėjimo

Kad būtų išvengta vaizdo trūkinėjimo ir strigimo, „AOC GAMING C27G4ZXE“ palaiko „Adaptive-Sync“ technologiją, kuri sinchronizuoja monitoriaus atnaujinimo dažnį su vaizdo plokšte ir taip užtikrina sklandų žaidimą.

Aukščiausia kokybė ir komfortas

„AOC GAMING C27G4ZXE“ prisijungia prie kitų „AGON by AOC“ šią vasarą pristatytų nebrangių 280 Hz atnaujinimo dažnio žaidimų monitorių, tokių kaip 27G2ZN3/BK su plokščiu 27 colių VA ekranu ir reguliuojamo aukščio stovu bei C27G2Z3/BK su lenktu 27 colių VA ekranu ir reguliuojamo aukščio stovu.

„AOC GAMING C27G4ZXE“ bus galima įsigyti nuo 2024 m. liepos, jam suteikiama 3 metų garantija ir patraukli gamintojo nustatyta kaina – 229,00 EUR.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas