Žaiskite garsiai: „Logitech G“ pristato transliacijų įrangą, padedančią turinio kūrėjams transliuoti aiškiai ir užtikrintai

Pranešimas spaudai

2023-09-20, 07:46

0 komentarų

„Logitech G“, „Logitech“ (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) prekės ženklas ir pirmaujanti žaidimų technologijų ir įrangos novatorė, šiandien išleido tris naujus modernius gaminius, kurie iš naujo apibrėžia žaidimų ir transliacijos patirtį: du naujus mikrofonus „Logitech G Yeti GX“, „Logitech G Yeti Orb“ ir naują šviesą „Logitech G Litra Beam LX“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Žaiskite garsiai: „Logitech G“ pristato transliacijų įrangą, padedančią turinio kūrėjams transliuoti aiškiai ir užtikrintai

Be to, „Logitech G“ praneša, kad „Logitech G Litra Beam“ aukščiausios kokybės transliavimo lempa ir „Logitech G Compass“ laikiklis taps „Logitech G“ prekės ženklo gaminiais ir bus pakeistos jų pakuotės.

Žaidėjai kaip niekada anksčiau kuria ir transliuoja turinį žaidimų metu, o aukščiausios klasės apšvietimas ir garsas yra gero turinio kūrimo pagrindas. Sėkmingai kūrybai labai svarbi transliavimo garso kokybė ir profesionalus apšvietimas, taip pat tai gali padėti užkirsti kelią nuobodžiai transliacijai su garso trikdžiais. Puikus garsas ir apšvietimas padės jums žaisti kartu ir išreikšti save bendruomenei, nesvarbu, ar bendraujate su draugais „Discord“, ar stiprinate „Twitch“ bendruomenę, ar transliuojate tūkstančiams „YouTube“ sekėjų.

„Blue Microphone“ ir „Logitech G“ dizaino ir inžinerijos ekspertai bendradarbiaudami sukūrė unikalų žaidimų mikrofoną, pasižymintį profesionaliu garsu ir daugybe žaidėjams pritaikytų funkcijų“, – sakė „Logitech G“ viceprezidentas Vincent Borel. „Suprantame, kad žaidėjai nori įsitraukti ir dalytis patirtimi su savo auditorija. Tiems, kurie žaidžia tam, kad būtų matomi, tai yra įrankis, leidžiantis jiems žaisti kartu ir išreikšti save jūsų bendruomenei.“

Šiuose trijuose naujuose gaminiuose, kuriuose panaudotos „Logitech G“ inovacijos, įdiegtos tokios pagrindinės technologijos kaip LIGHTSYNC RGB technologija, leidžianti giliau pasinerti į žaidimą, integracija į „Logitech G“ GHUB programinę įrangą, leidžianti pritaikyti apšvietimo efektus, ir „BlueVOICE!“ palaikymas su mūsų naujaisiais mikrofonais. Dabar naudotojai gali išplėsti savo „Logitech G“ ekosistemą ir pažymėti, kas jie yra žaidimų turinio kūrėjai, naudodami suasmenintas spalvas ir temas.

Yeti GX

Pagal kultinį „Yeti“ dizainą sukurtas „Yeti GX“ – tai aukščiausios klasės, transliavimo stiliaus žaidimų mikrofonas su dinaminės kapsulės technologija, kuri užtikrina neprilygstamą garso kokybę, o „Yeti GX“ pirmą kartą naudoja klasikinį slinkimo ratuką iš kultinių „Logitech G“ žaidimų pelių, kad mikrofono stiprinimą būtų galima valdyti viena ranka. „Yeti GX“ taip pat turi superkardiodinį imtuvo modelį, kuris sustiprina balsą ir kartu pašalina kambario garsą, klavišų spragtelėjimus ir kitus foninius garsus. 


„Yeti GX“ išmanusis garso užraktas „Smart Audio Lock“ fiksuoja idealius garso nustatymus paprastu slinkimo ratuko paspaudimu, todėl garsas kiekvieną kartą skamba vienodai, o automatinis stiprinimo reguliavimas apsaugo nuo apkarpymų ir sumažina foninius trikdžius. „Logitech G“ „Blue VO!CE“ technologija leidžia transliuotojams nustatyti savo garsą ir pasirinkti įvairius filtrus, taip pagerinant pagrindinį mikrofono garso signalą ir sukuriant pritaikytus garso efektus.

„Yeti GX“ yra USB savaiminio įdiegimo mikrofonas, kurį galima lengvai nustatyti ir transliuoti. „Yeti GX“ taip pat yra suderinama su „Blue Compass“ laikikliu, o netrukus pasirodys ir atnaujinta „Logitech G Compass“ laikiklio versija.

Yeti Orb

„Yeti Orb“ yra elegantiškas, fotoaparatui pritaikytas USB žaidimų mikrofonas, pasižymintis geriausiomis klasėje garso charakteristikomis ir patogumu naudoti. Pradedantiesiems transliuoti žaidėjams skirtas „Yeti Orb“ sukurtas su specialiai pritaikyta kondensatoriaus kapsule ir suteikia turinio kūrimui supaprastintą išvaizdą, turi RGB logotipą ir būsenos lemputę su pritaikomais apšvietimo efektais, kuriuos galima naudoti prieš transliaciją arba jos metu. Skirtingai nei kiti šiuo metu rinkoje esantys mikrofonai, „Yeti GX“ ir „Yeti Orb“ valdo maksimalų garso slėgį, puikiai pritaikytą šiuolaikiniams žaidėjams ir turinio kūrėjams. Tomis intensyviomis akimirkomis, kai balsas skamba garsiau, pavyzdžiui, intensyvių susišaudymų ir mūšių metu, „Yeti GX“ ir „Yeti Orb“ sumažina iškraipymus, o naudodami „Blue VO!CE“ technologijos filtrus, pritaikykite balso garsus, kad sukurtumėte smagius efektus ir apsisaugotumėte nuo apkarpymų – visa tai pasiekiama naudojant „G HUB“ programėlę.

Litra Beam LX

Aukštos kokybės apšvietimo pažiba „Litra Beam LX“ – tai dvipusė RGB transliacijų lempa su „TrueSoft“ technologija, skirta šviesai formuoti ir nukreipti, kad kiekvienas visada atrodytų kuo geriau.

Naudodami „LIGHTSYNC RGB“, „Litra Beam LX“ 16 milijonų spalvų derinių leidžia žaidėjams suasmeninti spalvų temas, paverčiant savo studiją rožine, apšviesta oaze, virtualiu šviesų šou arba atgaivinti savo transliaciją, kad ir kokią nuotaiką jie tą dieną jaustų.

„Logitech G TrueSoft“ technologija užtikrina kinematografinį spalvų tikslumą ir pažangią sklaidą, kad nebūtų ryškių šešėlių, o ryškumą, spalvų temperatūrą nuo šiltos žvakių šviesos iki šaltos mėlynos (2700K–6500K) ir RGB nustatymus būtų galima reguliuoti. Sertifikuota, kad „Litra Beam LX“ yra saugi ir tinkama naudoti visą dieną, nes atitinka griežčiausias UL bandymų gaires.

Be to, „Logitech G“ skelbia visiškai palaikanti visus LIGHTSYNC palaikančius įrenginius su „Windows Dynamic Lighting“, kai tik ji bus prieinama. „Windows Dynamic Lighting“ – tai naujas RGB apšvietimo įrankis „Windows 11“ sistemoje, leidžiantis naudotojams koordinuoti daugelio gamintojų gaminių su RGB funkcija efektus, įskaitant „Logitech G“. Ši nauja galimybė išplečia jau ir taip galingą „LIGHTSYNC“ valdymą tokiems įrenginiams kaip „Litra Beam LX“ ir „Logitech G“ pelės, klaviatūros ir ausinės, kad būtų užtikrinta visiškai vieninga, įtraukianti žaidimo patirtis.

Kaina ir prieinamumas

„Yeti GX“ ir „Yeti Orb“ jau galima įsigyti juodos ir grafito spalvos, o „Litra Beam LX“ – grafito spalvos LogitechG.com, „Best Buy“ ir „Amazon parduotuvėse JAV ir Kanadoje bei atrinktose pasaulio rinkose už atitinkamai 159,99, 69,99 ir 159,99 eurų mažmenines kainas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas