Vienas iš „Nvidia“ įkūrėjų atskleidė neįtikėtiną norą: pasakė kiek dar laiko norėtų vadovauti bendrovei

MiTech.lt

2023-03-23, 07:15

0 komentarų
Vienas iš „Nvidia“ įkūrėjų atskleidė neįtikėtiną norą: pasakė kiek dar laiko norėtų vadovauti bendrovei

Jensenas Huangas yra vienas iš „Nvidia Corporation“ įkūrėjų ir dabartinis generalinis direktorius. Jam vadovaujant „Nvidia“ įsitvirtino ir tapo pirmaujančia pagreitintų skaičiavimų ir šiuolaikinės grafikos technologijų kompanija.

Jau 30 metų bendrovei vadovaujantis „Nvidia“ generalinis direktorius yra 59-as pagal turtingumą pasaulyje, jo grynoji vertė siekia 23,5 mlrd. dolerių. Tačiau J.Huangas neketina artimiausiu metu išeiti į pensiją. Jis sakė, kad nori vadovauti „Nvidia“ dar 3-4 dešimtmečius, todėl pasitraukimo metu jam būtų 90 metų.

Interviu J.Huangas taip pat kalba apie pastarųjų kelių mėnesių pokyčius grafikos rinkoje, tokius kaip rinkos stabilizavimas ar tiekimo grandinių atkūrimas. Be to, „Nvidia“ generalinis direktorius negali sulaukti, kada ateityje grafikos procesoriai bus gaminami naudojant dar pažangesnes litografijas, įskaitant dabar Arizonoje statomą TSMC N4 gamyklą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas