„Garmin“ atnaujino mėgstamiausius laikrodžius: sužinokite kokie pasikeitimai laukia Jūsų

Pranešimas spaudai

2021-06-15, 10:00

0 komentarų
„Garmin“ atnaujino mėgstamiausius laikrodžius: sužinokite kokie pasikeitimai laukia Jūsų

„Garmin“ atliko daugybę programinės įrangos atnaujinimų bėgikams skirtuose išmaniuosiuose laikrodžiuose „Forerunner 245“, „Forerunner 245 Music“, „Forerunner 745“ ir „Forerunner 945 GPS“. Patobulinta sveikatos duomenų stebėjimo funkcija, dabar yra galimybė stebėti savo miego duomenis ir pagerinti jo kokybę, atnaujinimai apima treniruočių animaciją ir siūloma papildomų animuotų treniruočių, o kiti patobulinimai pagerins bėgimo rezultatus ir fizinį pasirengimą.

Atlikus programinės įrangos funkcijų atnaujinimus, sportininkams atsirado galimybė naudotis naujomis funkcijomis:

  • VO2 max: didžiausio per minutę sunaudojamo deguonies kiekio veiklos metu, padalyto iš kūno svorio, rodiklis, analizuojamas atsižvelgiant į distancijos reljefą.

  • Darbinio krūvio analizė: sportininkas gali įrašyti, ką jaučia po treniruotės. Informacija įkeliama į „Garmin Connect“ programą ir įtraukiama į bendrą veiklos įvertinimą. Atitinkama funkcija taip pat yra „Forerunner 45“ ir „Forerunner 45S“.

  • Intensyvumo minutės: patobulintas intensyvios veiklos stebėjimas dienos metu ir jos trukmės minučių nustatymas.

„Forerunner 245“ ir „Forerunner 245 Music“ papildomi atnaujinimai taip pat apima:
  • Rekomenduojamas kasdienes treniruotes: galite kasdien gauti bėgimo ir dviračių treniruočių rekomendacijas, atsižvelgiant į treniruočių istoriją, kūno rengybos lygį ir programos atnaujinimo laiką.

„Forerunner 745“ ir „Forerunner 945 Music“ papildomi atnaujinimai apima:
  • Patobulintą miego analizę (pateikė „Firstbeat Analytics“): išmanusis laikrodis suteikia galimybę sekti ir analizuoti miego kokybę, įskaitant miego stadijas, atsižvelgiant tiek į praėjusios nakties duomenis, tiek į ankstesnius duomenis, miego kokybę ir trukmę.

  • Ultrarun: suteikia galimybę registruoti poilsio ir atsigavimo laiko duomenis, patikslinant bėgimo analizę.

  • Papildomas animuotas treniruotes: dabar galite atsisiųsti animuotas kardio, ištvermės, jogos ir pilateso treniruotes, jos įsikeliamos iš tinklavietės „Garmin Connect“ ir sinchronizuojamos.

  • Fizinio pasirengimo lygio analizė: dabar galima tiksliau apskaičiuoti kūno fizinio pasirengimo lygį, remiantis individualiais fiziniais duomenimis, dienos aktyvumo rodikliais, ramybės būsenos širdies ritmu ir kūno masės indeksu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas