Į Lietuvą atkeliauja naujas „Huawei“ išmanusis laikrodis: dvi savaitės vienu įkrovimu, stilingas dizainas ir žemesnė nei įprasta kaina

Lukas Snarskis

2022-11-12, 16:15 (atnaujinta 2022-11-29, 01:56)

0 komentarų

Kinijos kompanija „Huawei“ išgyvena ne pačius geriausius laikus, tačiau tai nesustabdo bendrovės nuo naujų produktų kūrimo. Dar visai neseniai buvo pristatyti nauji išmanieji telefonai, o dabar į Europą atvyksta ir naujas išmanusis laikrodis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Į Lietuvą atkeliauja naujas „Huawei“ išmanusis laikrodis: dvi savaitės vienu įkrovimu, stilingas dizainas ir žemesnė nei įprasta kaina

Į Europą atkeliauja naujasis „Huawei Watch GT 3 SE“ išmanusis laikrodis, kuris turėtų patraukti dėmesį tų, kurie ieško puikaus kainos ir kokybės santykio. Kai kuriose Europos valstybėse šis įrenginys jau yra prieinamas, o Lietuvoje jis pasirodyti turėtų mėnesio pabaigoje. Telefonai.eu žiniomis, mūsų šalies parduotuvėse jis kainuos 169 eurus.

Visų pirma, naujasis „Watch GT 3 SE“ modelis pasižymi 1,43 colių įstrižainės AMOLED ekranu. Pirkėjams šis išmanusis laikrodis bus prieinamas juodos arba žalios spalvų. Verta paminėti tai, jog laikrodis pasižymi tuščiaviduriu 35,6 g korpusu ir 466 × 466 taškų raiška, suteikiančia neblėstantį vaizdą, bei yra itin patogus nešioti. Dar viena puiki savybė – atsparumas vandeniui.

„Huawei Watch GT 3 SE“ taip pat palaiko daugybę skirtingų dizaino temų, o šio įrenginio savininkai galės rinktis iš tūkstančių nuostabių dizaino temų, arba susikurkite savo asmeninį ciferblatą, kad visapusiškai atskleistumėte savo asmenybę.

Kaip ir įprasta, čia rasime daugybę sveikatingumo stebėjimo funkcijų. Miego stebėjimu rūpinsis „Huawei Trusleep“ technologija, kuri identifikuoja gilų, lengvą ir greitų akių judesių (REM) miegą, taip pat miego ir pabudimo laiką, kad suprastumėte, ar kokybiškai miegate, bei pateikia praktinių patarimų, kaip geriau išsimiegoti. „HUAWEI sveikata“ programėlė taip pat padeda sekti knarkimą ir kalbėjimą miego metu.

Naujos pažangesnės „HUAWEI TruSeen™ 5.0+“ bei geresnės apsaugos nuo matavimo trikdžių dėka išmanusis laikrodis itin tiksliai seka širdies ritmą. Šis laikrodis galės stebėti ir jūsų savijautą, seka SpO2, streso lygį ir net menstruacinius ciklus su įspėjimais, menstruacijų prognozėmis ir kitomis moksliškai pagrįstomis funkcijomis, kad visą dieną būtų ramu.

Bene didžiausias „Huawei Watch GT 3 SE“ išmaniojo laikrodžio privalumas – dvi savaitės naudojimosi su vos vienu įkrovimu. Tokius rezultatus „Huawei“ anonsuoja laikrodį naudojantis įprastiniu režimu, o esant intensyviam naudojimui – pilno įkrovimo pakaks maždaug 7 dienoms.

Kaip jau minėjome, ši „Huawei“ naujiena Lietuvoje pasirodys dar šio mėnesio pabaigoje. Telefonai.eu žiniomis, jo kaina mūsų šalies parduotuvėse sieks 169 eurus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas