Kai po švenčių norisi sutaupyti: puiki „Lenovo“ planšetė dabar nekainuoja nė 190€

Partnerio turinys

2022-01-03, 17:00 (atnaujinta 2023-03-04, 11:45)

2 komentarai (-ų)
Kai po švenčių norisi sutaupyti: puiki „Lenovo“ planšetė dabar nekainuoja nė 190€

Pandeminis laikotarpis pakeitė daugelio mūsų įpročius, o tai puikiai iliustruoja ne tik išaugę kompiuterių ar planšečių pardavimai, tačiau ir gerokai didesnis gamintojų dėmesys būtent šiems produktams. Būtent dėl šios priežasties šiandien norėtumėme jums rekomenduoti produktą, kuris dabar parduodamas už ypatingą kainą.

Mūsų partnerių „Cafago“ internetinėje parduotuvėje galite įsigyti „Lenovo Xiaoxin Pad“ planšetinį kompiuterį, kuris parduodamas vos už 187,94 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta paminėti, jog į kainą jau yra įskaičiuoti visi mokesčiai bei siuntimas, o naujasis jūsų pirkinys atkeliaus iš Vokietijoje esančio sandėlio, todėl laukti ilgai nereikės. Norėdami įsigyti šį „Lenovo“ šedevrą – spauskite čia.

Pažvelkime į pagrindinius „Xiaoxin Pad Pro“ modelio privalumus. Visų pirma, ši planšetė aprūpinta 11 colių įstrižainės LCD ekranu su 2K raiška. „Xiaoxin Pad Pro“ modelis veikia su „Qualcomm Snapdragon 662“ procesoriumi bei turi 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties, kurią dar galima praplėsti ir atminties kortele.

„Lenovo Xiaoxin Pad Pro“ veikimą palaiko 7700 mAh talpos baterija su „Quick Charge 3.0“ palaikymu. Gamintojo teigimu, pilno įkrovimo pakaks net 12 valandų, jeigu žiūrėsite filmus arba 15 valandų muzikos klausymosi. Negana to, planšetė turi net keturias kameras. Kartu su planšete, jūs gausite ir 20W įkrovimo blokelį, kas leis maksimaliai išnaudoti šio „Lenovo“ produkto privalumus.

Priekinėje planšetinio kompiuterio dalyje rasime kamerą, kuri aprūpinta 13 MP raiškos vaizdo jutikliai, o nugarėlėje – objektyvas su 8 MP raiškos vaizdo jutiklius. Verta paminėti ir tai, jog „Lenovo“ į šį įrenginį integravo 4 šoninius garsiakalbius, o taip pat ir aprūpino šį produktą „Dolby Atmos“ palaikymu. Ko geriau galima prašyti už tokią sumą?

Kaip jau minėjome, šį „Lenovo“ planšetinį kompiuterį galima įsigyti už 187,94 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta paminėti, jog į kainą jau yra įskaičiuoti visi mokesčiai bei siuntimas, o naujasis jūsų pirkinys atkeliaus iš Vokietijoje esančio sandėlio, todėl laukti ilgai nereikės. Norėdami įsigyti šį „Lenovo“ šedevrą – spauskite čia.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas