Planšetė, kuri nebijo nei ugnies nei vandens: kinų sukurtas šedevras nustebins ne tik savo galimybėmis, bet ir itin patrauklia kaina

Partnerio turinys

2023-03-04, 12:40

0 komentarų

Pandeminis laikotarpis pakeitė daugelio mūsų įpročius, o tai puikiai iliustruoja ne tik išaugę kompiuterių ar planšečių pardavimai, tačiau ir gerokai didesnis gamintojų dėmesys būtent šiems produktams. Būtent dėl šios priežasties šiandien norėtumėme jums rekomenduoti produktą, kuris dabar parduodamas už ypatingą kainą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Planšetė, kuri nebijo nei ugnies nei vandens: kinų sukurtas šedevras nustebins ne tik savo galimybėmis, bet ir itin patrauklia kaina

Mūsų partneriai „Hekka“ dabar siūlo įsigyti itin atsparią „Oukitel RT2“ planšetę, kuri parduodama vos už 272,77 eurus. Lietuvoje analogiškas modelis parduodamas už daugiau nei 330 eurų, o „Aliexpress“ platformoje šis modelis kainuoja 300 eurų ar daugiau. Norėdami įsigyti šią planšetę - spauskite čia.

Oukitel RT2 planšetė su 8 GB RAM ir 128 GB vidinės atminties

Visų pirma, „Oukitel“ sukurta planšetė aprūpinta 10,1 colių įstrižainės ekranu su Full HD ekranu, o ir pačio įrenginio dizainas ganėtinai išskirtinis. Nesunku pastebėti, jog ji turi itin atsparius sprendimus, kurie apsaugos įrenginį nuo įvairiausių aplinkos veiksnių, tokių kaip karštis ar didžiulis šaltis, smūgiai ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatai.

„Oukitel RT2“ planšetė veikia su „MediaTek MT8788“ procesoriumi, kuris turi aštuonis branduolius. Čia rasime keturis „Cortex-A73“ bei tiek pat „Cortex-A53“ branduolių. Gamintojas pasirūpino ir pakankamu atminties kiekiu. Planšetė turi 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele iki 1 TB. Negana to, čia rasime ir 20 000 mAh talpos bateriją su 33W greituoju įkrovimu.

Planšetės nugarėlėje, taip pat ir priekinėje dalyje, įmontuota po kamerą, kuri aprūpinta 16 MP raiškos vaizdo jutikliu. Verta paminėti ir tai, jog „Oukitel RT2“ palaiko 4G ryšio technologiją, o čia jūs galėsite sutalpinti net dvi SIM korteles. Taip pat rasime ir dvigubo dažnio „Wi-Fi“ palaikymą bei „Bluetooth 4.2“ ryšio galimybę.

Skelbiama, jog „Oukitel RT2“ planšetė pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Android 12“ operacinės sistemos versija. „Hekka“ parduotuvėje jūs galėsite pasirinkti iš dviejų spalvinių modelių – tai juodos arba oranžinės, o mūsų kainos pasiūlymas galioja abiem variantams.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas