Aiškėja „Google Pixel Tablet“ specifikacijos: didelis ekranas, dviguba kamera, tačiau nuviliantis procesoriaus pasirinkimas

Arnas Balčiūnas

2022-09-24, 12:05 (atnaujinta 2022-12-07, 13:09)

0 komentarų

Gegužės mėnesį vykusioje „I/O“ kūrėjų konferencijoje, „Google“ anonsavo daugybę produktų, kurie turėtų būti pristatyti jau visai netrukus. Tarp jų buvo „Pixel 7“ serijos telefonai, „Pixel Watch“ laikrodis, o visų jų pristatymas įvyks jau spalio 6 dieną. Tačiau tai dar ne viskas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Aiškėja „Google Pixel Tablet“ specifikacijos: didelis ekranas, dviguba kamera, tačiau nuviliantis procesoriaus pasirinkimas

„Google“ atskleidė ir savo planus pristatyti „Pixel Tablet“ planšetinį kompiuterį, kuris turėtų debiutuoti kitąmet. Ir nors pristatymo data išlieka nežinoma iki šiol, tačiau tai netrukdo kompanijos atstovams dalintis įvairiausia informacija apie planuojamą įrenginį.

JAV technologijų milžinės atstovai yra atskleidę kaip turėtų atrodyti naujoji planšetė, o dabar aiškėja ir galimos jos specifikacijos. „Google“ savo produktą išsiuntė į Indiją, kur turėtų būti atlikti įvairūs testai, o tai lėmė ir kai kurių specifikacijų nutekėjimą į viešąją erdvę.

Pranešama, kad „Google Pixel Tablet“ turėtų pasižymėti 10,95 colių įstrižainės ekranu, o taip pat turės „Wi-Fi 6“ palaikymą bei pasiūlyta su 128 GB arba 256 GB vidine talpykla. Įdomu ir tai, jog „Google“ kuria specialų pieštuką, kuris bus pristatomas kartu su planšete, arba jį teks įsigyti atskirai.

Kiek anksčiau, buvo skelbiama, kad „Google“ planšetinis kompiuteris veiks su „Android 13“ operacine sistema, o taip pat turės dvigubą kamerą nugarėlėje. Įrenginys turėtų veikti su pirmos kartos „Tensor“ procesoriumi, kuris debiutavo praėjusiais metais ir yra naudojamas „Pixel 6“ serijos išmaniuose telefonuose.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas