Kinai neria į naujus vandenis: dar viena bendrovė ruošia galingą planšetę

Lukas Snarskis

2021-08-31, 12:40

0 komentarų
Kinai neria į naujus vandenis: dar viena bendrovė ruošia galingą planšetę

Pandemija gerokai pakoregavo daugelio gamintojų planus, o tai puikiai atsispindi ir vis labiau atsigaunančioje „Android“ planšečių rinkoje. Jeigu dar prieš metus naujienų iš planšetinių kompiuterių rinkos buvo išties nedaug, tai šiemet – pastebimas didžiulis suaktyvėjimas.

Vis daugiau bendrovių pristato naujas planšetes, o tarp tokių patenka ne tik „Xiaomi“ ar „Huawei“, bet ir kiek mažesnės bendrovės – pradedant „Realme“ ir baigiant tokiomis milžinėmis kaip „Oppo“. Būtent pastaroji kompanija jau netrukus gali žengti į planšetinių kompiuterių rinką, praneša šaltiniai Kinijoje.

Ir nors kol kas pati bendrovė nepateikia jokios oficialios informacijos, tačiau internete jau kuris laikas sklinda įvairiausi gandai. Manoma, kad „Oppo“ planšetiniame kompiuteryje rasime didelį, net 12,6 colio įstrižainės ekraną, kuris savo savybėmis turėtų būti panašus į tą, kuris panaudotas „Huawei MatePad Pro“ planšetės modelyje. Net neabejojama, kad „Oppo“ naujiena veiktų su „ColorOS“ vartotojo sąsaja, kuri būtų pritaikyta planšetėms bei pasiūlys nemažai išskirtinių funkcijų.

Kaip skelbia šaltiniai Kinijoje, „Oppo“ kuriama planšetė neabejotinai bus puikiai suderinama su kitais bendrovės įrenginiais – tokiais kaip išmanusis telefonas, laikrodžiai ar belaidžiai ausinukai. Tai vartotojams suteiktų daugiau patogumų. Deja, tačiau kol kas apie tai nėra jokios oficialios informacijos, tačiau net neabejojama, kad daugiau naujienų turėtų pasirodyti jau artimiausiu metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas