„Nokia“ pristatė „T20“ planšetinį kompiuterį: už žemą kainą pasiūlys įspūdingos talpos bateriją

Lukas Snarskis

2021-10-09, 12:25 (atnaujinta 2022-12-02, 10:53)

5 komentarai (-ų)
„Nokia“ pristatė „T20“ planšetinį kompiuterį: už žemą kainą pasiūlys įspūdingos talpos bateriją

„HMD Global“, kuri valdo „Nokia“ prekinį ženklą, prieš keletą dienų pristatė naują planšetinį kompiuterį. Nors tokio tipo įrenginiai, per pastaruosius septynerius metus, ir buvo praradę savo populiarumą, tačiau pandemija gerokai pakoregavo žmonių įpročius, o į tai jau spėjo sureaguoti nemažai gamintojų, o tarp jų ir „Nokia“.

Prieš keletą dienų pristatyta naujoji „Nokia T20“ planšetė pasiūlys 10,4 colių įstrižainės LCD ekraną, o vienas pagrindinių šio įrenginio privalumų – ilgas baterijos tarnavimo laikas, greitas įkrovimas, kas padės tinkamai atlikti dienos darbus ar patenkinti mokslų poreikius. Negana to, naujasis „Nokia“ produktas turi ir specialią „Kids Space“ aplinką, kuri suteiks tėvams specialių įrankių, jeigu šiuo prietaisu naudosis jų mažieji.

Naujoji „Nokia T20“ planšetė turi 8200 mAh talpos bateriją, o gamintojų teigimu, pilno įkrovimo turėtų pakakti maždaug 15 valandų. To neabejotinai pakaks ne tik ilgai darbo dienai, tačiau ir intensyviems mokslams. Pranešama, kad „T20“ modelis jums suteiks maždaug 7 valandas pokalbių laiko arba net 10 valandų jūsų mėgiamiems filmams. Bateriją įkrauti bus galima su 15W greituoju įkrovimu.

Šis planšetinis kompiuteris veiks su „Unisoc Tiger T610“ procesoriumi bei turės 3 GB arba 4 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB arba 64 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Negana to, „Nokia“ šią savo naujieną aprūpino ir „Android 11“ operacinės sistemos versija. Verta paminėti, kad planšetė taip pat turės ir dviejų metų atnaujinimų palaikymą, o saugumo papildiniai šį produktą pasieks 3 metus.

„Nokia T20“ taip pat turi stereo garsiakalbius, du mikrofonus ir ausinių lizdą. Priekinėje planšetės dalyje įmontuota 5 MP kamera, o nugarėlėje rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą objektyvą. Dar vienas privalumas – gamintojas pasiūlys tiek „Wi-Fi“ variantą, tiek ir opciją su SIM kortelių palaikymu.

Europoje naujoji „Nokia“ planšetė kainuos nuo 239 eurų už modelį be SIM palaikymo, o jeigu jums bus reikalinga ir pastaroji opcija – tuomet tai kainuos nuo 269 eurų už bazinį modelį.

5 komentarų

Dovilė

Už tokią kainą labai geras variantas, apžiūrėjau labai patiko dizainas, ir tikrai "riebus"pliusas didelės talpos baterijai 👍😍

Nesuprantu

3-4 Gb ram planšetei yra visiška nesąmonė. Į normalius telefonus jau nebeda 3 Gb ram - 6-8 yra normali praktika. Nesuprantu ką jie mąsto.

Wissen

Na deda iphone yra su 4gb ram ir pan. Aisku sutinku jog planšetiniam ram turetu būt padoriai, bet daug kas priklauso kaip optimizuotas android ir kaip naudoja turimus resursus. Mano samsung tab irgi su mažokai ram sakyčiau kaip tablet bet su one ui dirba gerai todėl nesiparinu labai, nes tai ka žaidžiau veike be problemu, nors aišku smagu būtu jei parupintu kokius 8gb ar daugiau. Daug ir procesorius sudaro. O čia šita Nokia kur kaina ~140eur tai sakyčiau neblogai bent jau akumas didesnes talpos nei mano.

>

Va kompiuteriui tai 4gb ram mažai būt dabar jau bent 8gb reiktu dėtis kad padoriai dirbtu. O čia androidam dar priklauso kaip optimizuota sistema, nes ir gamintojai primala šudo pridiegia appsu ir paslaugu bereikalingu kur naudoja resursus. Nokia nzn gal android one koki naudoja. Plius biudžetine paprastam naudojimui tai manau čia užtektu jai iki 8gb ram 3gb mažokai bet 4gb jei ten naršyt ir taip turėtu pakakt, o jei piešt ka nors tai ipad arba samsung flagman imt arba ten specialias tas

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas