Pagaliau pristatytas naujasis „Red Magic“ planšetinis kompiuteris: gamintojas paskelbė apie „Nova“ modelį, kuris pasiūlys galingą „Qualcomm“ procesorių ir didžiulės talpos bateriją

Lukas Snarskis

2024-09-07, 14:55

0 komentarų

„Red Magic“ ne taip seniai pristatė naujuosius „Red Magic 9 Pro“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie skirti žaidimų gerbėjams ir pasižymi galingomis specifikacijomis. Vėliau gamintojas pademonstravo ir dar du žaidimams pritaikytus flagmanus.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
Pagaliau pristatytas naujasis „Red Magic“ planšetinis kompiuteris: gamintojas paskelbė apie „Nova“ modelį, kuris pasiūlys galingą „Qualcomm“ procesorių ir didžiulės talpos bateriją

Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie bendrovės kuriamą planšetinį kompiuterį. Visas spekuliacijas nutraukė pats gamintojas, kuris visai neseniai pristatė naują „Red Magic Nova“ modelį. Ši planšetė yra praėjusiais metais išleisto įrenginio atnaujinimas.

Naujoji „Red Magic“ planšetė yra aprūpinta 10,9 colių įstrižainės LCD ekranu su 2 880 x 1 800 taškų raiška ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Planšetiniame kompiuteryje taip pat įdiegta „Genshin Impact“ ypatingos skiriamosios gebos technologija, kuri padidina vaizdo tikslumą.

„Red Magic Nova“ žaidimų įrenginys veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi ir turės 12 GB, 16 GB arba 24 GB operatyviosios (RAM) ir atitinkamai 256 GB, 512 GB arba 1 TB vidinės atminties. Priekinėje dalyje rasime 20 MP, o nugarėlėje – 50 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojančią kamerą.

Planšetinio kompiuterio veikimą palaikys net 10 100 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu. Gamintojo teigimu, pilnas „Nova“ modelio įkrovimas truks vos 45 minutes, o norint įkrauti pusę akumuliatoriaus talpos pakaks ir 15 minučių.

„Red Magic Nova“ pagerina žaidimų patirtį dėl 4 garsiakalbių sistemos ir didelio x ašies linijinio vibracinio variklio, užtikrinančio aiškų ir tikslų grįžtamąjį ryšį. Šis įrenginys siūlo specialias funkcijas žaidimuose „Peace Elite“, „Asphalt 9“, „PUBG Mobile“ ir „Knives Out“.

Verta paminėti ir tai, jog ikoniškas pusiau permatomas dizainas dabar yra ir „Nova“ planšetiniame kompiuteryje. Įrenginyje yra aliuminio, stiklo ir RGB apšvietimas. Pirkėjai naująją planšetę galės įsigyti dviejų skirtingų spalvų.

Pranešama, jog pigiausias modelis bus parduodamas nuo 509 eurų, tačiau „Nova“ modelis kol kas bus prieinamas tik Kinijos rinkoje. Tikėtina, kad „Red Magic“ naujiena atkeliaus ir į Europą, tačiau kada tai įvyks –nėra skelbiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas