„Realme“ europiečiams pasiūlys ir naująją planšetę: paaiškėjo galimos „Realme Pad“ kainos mūsų regione

Lukas Snarskis

2021-10-23, 13:25 (atnaujinta 2022-11-29, 09:07)

0 komentarų
„Realme“ europiečiams pasiūlys ir naująją planšetę: paaiškėjo galimos „Realme Pad“ kainos mūsų regione

Neįtikėtinus augimo tempus išmaniųjų telefonų rinkoje demonstruojanti Kinijos bendrovė „Realme“ žengė ir į planšečių rinką. Po keleto mėnesių anonsų ir įvairiausių kalbų, pirmoji kompanijos planšetė dar rugsėjo mėnesį išvydo dienos šviesą.

Naujoji „Realme Pad“ planšetė pasižymi 10,4 colių įstrižainės ekranu su 2000x1200 taškų raiška. Negana to, šis modelis pasižymi itin plonu korpusu, o jo storis siekia vos 6,9 milimetro. Priekinėje dalyje, kaip ir nugarėlėje, rasime po vieną kamerą – abi jos aprūpintos 8 MP raiškos vaizdo jutikliais.

Kinijos bendrovės produktas jau debiutavo Kinijos bei Indijos rinkose, o netrukus turėtų tapti prieinama ir europiečiams. Dabar aiškėja kiek ji kainuos mūsų regione. Remiantis naujausia informacija, pigiausias modelis, kuris turės 3 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, bus parduodamas už 239 eurus. Norintiems turėti dvigubai daugiau vidinės talpos bei 4 GB RAM – teks susimokėti 259 eurus, o už 6 GB ir 128 GB variantą bus prašome 289 eurai.

Kol kas išlieka neaišku kada tiksliai „Realme Pad“ debiutuos Senajame žemyne, tačiau tai turėtų įvykti jau visai netrukus. Priminsime, jog ši planšetė veikia su „MediaTek Helio G80“ procesoriumi. Įrenginio veikimą palaikys 7100 mAh talpos baterija su 18W greituoju įkrovimu, o „Realme Pad“ bus galima naudoti ir kitiems įrenginiams įkrauti, kas yra ganėtinai populiari funkcija tarp išmaniųjų telefonų gamintojų. Nors „Realme“ debiutinė planšetė ir yra ganėtinai pigi, tačiau čia rasime keturis garsiakalbius su „Dolby Atmos“ palaikymu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas