„Redmi Pad Pro“ planšetinis kompiuteris dabar parduodamas už rekordiškai žemą kainą: pasiūlymas, kuris leis jums sutaupyti papildomus 50 eurų, nepraleiskite tokios galimybės!

Partnerio turinys

2024-07-24, 17:15

0 komentarų

Šiais laikais internete gali rasti pačių įvairiausių dalykų. Daugelis mūsų internetu perką ne tik maisto produktus, bet ir elektroniką. Ne naujiena yra pirkti ir išmaniuosius telefonus ar planšetes, o dabar puiki proga įsigyti ir vieną geriausių „Redmi“ sukurtų įrenginių.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Redmi Pad Pro“ planšetinis kompiuteris dabar parduodamas už rekordiškai žemą kainą: pasiūlymas, kuris leis jums sutaupyti papildomus 50 eurų, nepraleiskite tokios galimybės!

Dar birželio mėnesį debiutavo naujoji „Redmi Pad Pro“ planšetė, o dabar ją galima įsigyti už itin žemą kainą. Pigiausias modelis Lietuvoje šiuo metu kainuoja nuo 258,40 eurų, tačiau mes turime ženkliai geresnį pasiūlymą.

Internetinėje parduotuvėje „DHgate“ dabar galima įsigyti „Pad Pro“ modelį su 6 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties vos už 205,60 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia, o prieš atsiskaitant nurodykite nuolaidos kodą DHJULYPROMOTION35.

Xiaomi Redmi Pad Pro

[EU] Xiaomi Redmi Pad Pro

Kaina: 205.6€

Pasiūlymas nebegalioja

Kaip jau minėjome, pigiausias modelis Lietuvoje kainuoja nuo 258,40 eurų, o tai reiškia, kad jūs galite sutaupyti beveik 53 eurus. „DHgate“ parduodamas produktas atkeliauja iš Ispanijoje esančio sandėlio, kas reiškia, jog jums neteks sukti galvos dėl ilgo pristatymo ar papildomų mokesčių.

„Redmi Pad Pro“ turi 12,1 colių įstrižainės IPS LCD ekraną su 2 560 x 1 600 taškų raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama panelė pasižymi maksimaliu 600 nitų ryškumu, o ji apsaugota „Gorilla Glass 3“ apsauginiu stiklu.

„Redmi Pad Pro“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2“ procesoriumi bei turės 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Įrenginio veikimą palaikys 10 000 mAh talpos baterija su 33W įkrovimo galimybe.

Planšetinis kompiuteris turės dvi kameras – vieną priekinėje dalyje ir vieną nugarėlėje. „Redmi Pad Pro“ nugarėlėje rasime 8 MP itin plataus kampo objektyvą, o priekinėje dalyje – 8 MP plataus kampo asmenukių kamera. Įrenginys veiks su „HyperOS“ vartotojo sąsaja, kuris sukurta pagal „Android 14“ operacinės sistemos versiją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas