Sunkiai paaiškinami „Nokia“ prekinį ženklą valdančios bendrovės sprendimai: pristatė planšetinį kompiuterį, kuris pirmąsyk debiutavo dar 2022 metais

Lukas Snarskis

2024-05-16, 07:55

0 komentarų

Kinijos kompanija paskelbė apie planus kurti elektronikos produktus, įskaitant ir išmaniuosius telefonus, kurie bus pažymėti jau ne „Nokia“, o HMD prekiniu ženklu. Ir nors pirmųjų produktų buvo laukiama vasara, tačiau naujienos pasirodo jau dabar.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Sunkiai paaiškinami „Nokia“ prekinį ženklą valdančios bendrovės sprendimai: pristatė planšetinį kompiuterį, kuris pirmąsyk debiutavo dar 2022 metais

Dar gegužės pradžioje buvo pasirodę pranešimų, jog HMD ketina pristatyti naująjį „HMD XR21“ išmanųjį telefoną, o dabar tai įvyko ir oficialiai. Apie šį įrenginį plačiau skaityti galite paspaudę čia, tačiau tai nebuvo vienintelė kompanijos naujiena.

HMD atstovai pademonstravo „T21“ planšetinį kompiuterį. Nesunku nuspėti, jog tai ir vėl nėra visiškai naujas produktas. Kaip sufleruoja pavadinimas, HMD pervadino dar 2022 metų rugsėjį išleistą „Nokia T21“ planšetę. Visos šių dviejų įrenginių specifikacijos yra vienodos, išskyrus „Android“ operacinės sistemos versija.

„HMD T21“ planšetė turės 10,4 colių įstrižainės IPS LCD ekraną su 1 200 x 2 000 taškų raiška bei 5:3 kraštinių santykiu. Šis įrenginys veiks su „Unisoc T612“ procesoriumi ir turės 4 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele.

Planšetinis kompiuteris nugarėlėje turi vieną kamerą, aprūpintą 8 MP raiškos vaizdo jutikliu. Analogiškas objektyvas panaudotas ir priekinėje įrenginio dalyje. „HMD T21“ veikimą palaikys 8 200 mAh talpos baterija su 18W įkrovimo galimybe.

HMD šią planšetę siūlys tamsiai pilkos spalvos, o pirkėjus ji pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija. Pranešama, jog ši naujiena kainuos 300 eurų, tačiau kada ji pasirodys prekyboje – nenurodoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas