Įrenginys, kuris leis ne tik nuplauti automobilį, bet tiks ir kasdieniam valymui: mažiau nei 28 eurus kainuojantis prietaisas gerokai palengvins kasdienius jūsų plovimo ar laistymo darbus

Partnerio turinys

2024-07-22, 17:54

0 komentarų

Tam, kad automobilis būtų švarut švarutėlis, teks pasiraitoti rankoves, pasirūpinti reikiamomis priemonėmis ir pasilikti laiko atsargą. Išorės plovimas – bene paprasčiausia, lengviausia ir greičiausiai trunkanti švaros procedūrų programos dalis.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Įrenginys, kuris leis ne tik nuplauti automobilį, bet tiks ir kasdieniam valymui: mažiau nei 28 eurus kainuojantis prietaisas gerokai palengvins kasdienius jūsų plovimo ar laistymo darbus

Automobilio kelionė į plovyklą gali kainuoti apvalią sumą pinigų, tačiau savo transporto priemonės švara galima pasirūpinti ir patiems. Negana to, jums net nereikės išvykti iš namų ir reikiamus darbus galėsite atlikti savo kieme.

Mūsų partnerių „Cafago“ internetinėje parduotuvėje jus galite įsigyti „60Bar 300W High Power Washer Machine” plovimo mašiną, kuri dabar kainuoja vos 27,89 eurus. Tiesa, norėdami šio produkto už tokią žemą kainą – turėtumėte paskubėti. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu - spauskite čia.

Verta pastebėti, jog už tokią žemą kainą bus parduodama vos 217 įrenginių, o jau dabar jų yra nupirkta daugiau nei pusė. Dar vienas svarbus dalykas – šis produktas atkeliauja iš Vokietijoje esančio sandėlio, kas garantuos greitą pristatymą.


Kalbant apie šį automobiliui skirtą įrenginį, reikėtų žinoti, jog „60Bar 300W High Power Washer Machine” yra padengtas specialia medžiaga, kuri yra atspari vandeniui, kas užtikrins maksimalų saugumą. Norint naudotis šiuo prietaisu – tereikia jį prijungti prie vandens šaltinio.

„60Bar 300W High Power Washer Machine” vandenį gali paimti iš bet kokio šaltinio – tai gali būti kibiras, ežeras, baseinas ar tiesiog prijungiama vandens žarna. Tokios savybės užtikrina, kad šiuo prietaisu pasinaudoti galėsite kone kiekvienoje gyvenimo situacijoje ir nereikės dėl to sukti galvos.

Verta paminėti ir tai, jog „60Bar 300W High Power Washer Machine” palaiko penkis skirtingus vandens purškimo režimus, o įsigiję šį produktą gausite ir daugybę papildomų priedų. Visa tai, žinoma, užtikrins maksimalų plovimo efektyvumą.

Negana to, daugiafunkcinis aukšto slėgio valymas labai tinka ne tik automobilių plovimui, bet ir sodo laistymui, žemės ūkio drėkinimui ir kasdieniam valymui.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas