Vienas įkroviklis visiems jūsų įrenginiams: mūsų išbandytą „Blitzwolf“ įkrovimo stotelę dabar galima įsigyti vos už 22,51 eurus, nepraleiskite progos įsigyti!

Partnerio turinys

2024-07-16, 19:55

0 komentarų

Išmanieji telefonai eilę metų turi vieną didelę problemą, ir tai yra jų baterijos. Dažnas mūsų skundžiasi dėl per trumpo jos tarnavimo laikotarpio, taip pat labai dažna frazė yra nebelaiko baterija. Žinoma, tokiu atveju jį tenka įkrauti, tačiau tai ne vienintelis elektronikos prietaisas reikalaujantis krovimo.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Vienas įkroviklis visiems jūsų įrenginiams: mūsų išbandytą „Blitzwolf“ įkrovimo stotelę dabar galima įsigyti vos už 22,51 eurus, nepraleiskite progos įsigyti!

Daugelis elektronikos prietaisų vis dar turi skirtingus įkrovimo laidus, dauguma jų atkeliauja ir su atskirais įkrovimo blokeliais. Jeigu naudojate išmanųjį telefoną, laikrodį, ausinukus ir dar kokį nors prietaisą – tuomet jums reikia pasirūpinti, kad turėtumėte kur visą tai įkrauti.

Visas šias problemas galima lengvai išspręsti – tam tereikia „Blitzwolf“ sukurtos „BW-i100“ įkrovimo stotelės. Įrenginys pasiūlys maksimalią 120W galią, o taip pat turi ir penkis įkrovimo lizdus ir leis įkrauti visus įrenginius, kokius tik jums reikės.

Mūsų partnerinių „Banggood“ parduotuvėje dabar šis prietaisas parduodamas už itin žemą kainą - vos už 22,51 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia, o prieš atsiskaitant nurodykite nuolaidos kodą BGREUPBW04.

Šį produktą išbandėme ir mes, o detalią jo apžvalgą galite skaityti paspaudę čia. Taupantiems laiką – išskirsime pagrindinius aspektus.

„Blitzwolf BW-i100“ yra stačiakampio formos ir atrodo kaip labai kompaktiškas produktas. Visi įkrovimo lizdai – priekinėje dalyje, galinėje briaunoje – maitinimo laidas, kurį galima ištraukti transportuojant ar pan. Kairėje priekinės pusės dalyje rasime ir mėlynos spalvos indikatorių, kuris rodo, kad prietaisu galima naudotis.

„BW-i100“ modelis siūlo iki 120W galios, o išskirti vertėtų ir čia naudojamą GaN technologiją. Galio nitrido sprendimas užtikrina didesnį efektyvumą ir leidžia pasiūlyti mažesnį pačios įkrovimo stotelės dydį, lyginant su tradiciniais įkrovikliais. Dar vienas privalumas – dėl šio sprendimo įkroviklis išskiria mažiau šilumos ir pasižymi didesniu efektyvumu. Tai, žinoma, leidžia prietaisus įkrauti greičiau ir efektyviau.

„Blitzwolf BW-i100“ palaiko „Quick Charge 3.0“ technologiją, kuomet naudojami USB-A įkrovimo lizdai, o taip pat pasiūlys ir tokius greito įkrovimo protokolus kaip „Power Delivery 3.0“, AFC, FCP, SCP, PPS ar PE. Kitaip sakant, įkrovimo stotelė leis mėgautis greitu įkrovimu beveik visais įmanomais atvejais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas