Berlyne įvyksiančioje „IFA 2024“ parodoje dalyvaus ir „Tecno“ atstovai – ketinama pristatyti nemažai naujų produktų bei pademonstruoti pažangiausius anksčiau išleistus įrenginius

Lukas Snarskis

2024-09-02, 09:00 (atnaujinta 2024-09-02, 19:33)

0 komentarų

Rugsėjo 6-10 dienomis įvyks kasmetinė „IFA 2024“ technologijų paroda, kurioje lankysis ir mūsų komanda. Iki oficialios renginio pradžios liekant vis mažiau laiko – aiškėja, kokių naujovių galime sulaukti Berlyne vykstančios parodos metu.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
Berlyne įvyksiančioje „IFA 2024“ parodoje dalyvaus ir „Tecno“ atstovai – ketinama pristatyti nemažai naujų produktų bei pademonstruoti pažangiausius anksčiau išleistus įrenginius

„IFA 2024“ parodoje dalyvaus ir sparčiai augančios Kinijos bendrovės „Tecno“ atstovai. Neseniai buvo paskelbta, jog gamintojas ketina pristatyti savo dirbtinio intelekto strategiją ir naujausius daiktų interneto sprendimus.

Berlyne vykstančio renginio metu bus galima išvysti ir daugelį naujovių, kurios buvo pademonstruotos dar vasario pabaigoje įvykusios „MWC 2024“ parodos metu. „Tecno“ į Vokietijos sostinę ketina atgabenti savo robotą šunį „Dynamic 1“, kišeninį kompiuterį „Pocket Go“.

Žinoma, pagrindinis dėmesys bus skiriamas dirbtiniui intelektui. „Tecno“ generalinis direktorius Jackas Guo sakė, kad dirbtinio intelekto ekosistemos kūrimas buvo pagrindinė bendrovės strategijos dalis.

Jau žinome, kad „Tecno“ savo būsimas „HiOS“ versijas nori papildyti dirbtinio intelekto galimybėmis, tačiau nežinome, kokie įrenginiai pirmieji turės naujas funkcijas.

Deja, bet Berlyne neketinama pristatyti naujųjų „Phantom V Fold2“ ir „V Flip2“ sulenkiamų išmaniųjų telefonų. Jau žinoma, kad jie bus pristatyti kito renginio metu, kuris taip pat numatytas rugsėjo mėnesį. Tačiau „Tecno“ žada pademonstruoti „Megabook K16S“, „Megabook S1 13“ ir „Megabook T1 14“ nešiojamus kompiuterius ir keletą kitų įrenginių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas