DJI ruošia trigubą šventę savo gerbėjams: ketina pristatyti net tris naujus produktus

DJI

Leonardas Sindaravičius

2021-10-15, 11:00 (atnaujinta 2023-02-20, 14:31)

0 komentarų
DJI ruošia trigubą šventę savo gerbėjams: ketina pristatyti net tris naujus produktus

„Geri dalykai atkeliauja trijulėmis“ - paskelbė dronų, jiems skirtų kamerų bei kitų priedų gamybos bendrovė DJI, pranešdama apie tris atskirus renginius, skirtus naujų produktų pristatymui. Pranešimui apie spalio 20, 27 ir lapkričio 5 dienomis vyksiančius įvykius kompanija pasitelkė „Twitter“ platformą ir tai yra pirmas kartas, kuomet technologijų kompanija vienu metu organizuoja net tris atskiras prezentacijas.

Žinoma, tai sukėlė šurmulį tarp technologijų naujienų sekėjų - ką naujo „DJI“ gali pristatyti? Remiantis gandais ir tikint industrijos senbuviais, du iš pristatymų yra daugiau mažiau aiškūs - pasak tinklaraščio „DroneXL“, spalio 27-osios renginyje bus pristatytas „DJI Action 2“. Žinant, kad naujoji veiksmo kamera bus modulinė, galima spėti, jog tuo pačiu bus pristatyta ir jai skirtų aksesuarų.

Labiausiai jaudinantis renginys iš trijų bus lapkričio 5-ąją, kuomet tikimasi išvysti ilgai lauktą „DJI Mavic 3 Pro“ droną. Apie pastarąjį sklando daugybė gandų, tarp kurių spekuliacijos apie debiutą lapkričio mėnesį bei paviešinta geros kokybės nuotrauka. Apie renginius anonsuojančiame vaizde lapkričio penktąją nurodyta žalių taškų seka galimai simbolizuoja naują drono bateriją.

Daugiausia peno spėlionėms suteikia spalio 20-osios renginys, anonse pavaizduotas kaip įrašymo simbolis. Akivaizdu, jog tai bus prietaisas skirtas filmavimui, tačiau žinant DJI veiklos sritį, tai nė kiek nesusiaurina galimų variantų. Išmaniųjų telefonų stabilizatorius „DJI OM 5“ bei nešiojama kamera „DJI Pocket 2“ pasirodė visai neseniai, tad šių įpėdiniams dar per anksti. Galbūt tai bus profesionalesnio lygio kamera?

Bet kokiu atveju, esame pasiruošę būti nustebinti DJI per ateinančias keletą savaičių. Jei planavote įsigyti droną ar veiksmo kamerą ir svarstėte apie šios Kinijoje įsikūrusios milžinės produkciją, vertėtų luktelti ir pažiūrėti, ką naujo netrukus pasiūlys ši kompanija.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas