„Garmin“ naujoji „LiveScope XR“ sistema – revoliucija, paveiksianti žvejybą atviruose vandenyse ir pakrantėje

Pranešimas spaudai

2022-07-14, 09:52

0 komentarų
„Garmin“ naujoji „LiveScope XR“ sistema – revoliucija, paveiksianti žvejybą atviruose vandenyse ir pakrantėje

Garmin, didžiausia pasaulyje ir daugiausia naujovių įdiegianti laivų elektronikos gamintoja, šiandien pristato LiveScope™ XR – papildomus prietaisus hidrolokatoriui, teikiančiam vaizdus realiuoju laiku. Šie prietaisai padidins veikimo diapazoną giliuose ir atviruose vandenyse. Tai tikrą revoliuciją sukelsianti hidrolokatoriaus technologija, skirta žvejybai atviruose vandenyse ir pakrantėje.

Ji išsiskiria dėl vaizdo ryškumo tiek rodant iš arti, tiek iš toli – LiveScope XR realiuoju laiku pateikia žuvų ir objektų vaizdus iki 152 m (500 pėdų) atstumu nuo valties arba žemiau jos gėlame vandenyje ir iki 106,68 m (350 pėdų) sūriame vandenyje. Tai 200 % didesnis diapazonas, nei apima pagrindinių konkurentų sistema.

„Jūs anksčiau negalėjote matyti žuvų ir objektų realiuoju laiku iš tokio atstumo kaip dabar. LiveScope XR dabar apima didesnį diapazoną, tačiau nesumažėja skiriamoji geba ir vaizdo ryškumas. Nustatydami skenavimo hidrolokatoriumi realiuoju laiku standartus, technologijų diegimo prasme mes neriame į dar gilesnius vandenis ir dar daugiau žvejų galės pajusti LiveScope veikimo skirtumus“, – sakė Garmin viceprezidentas, atsakingas už pasaulinius pardavimus, Danas Bartelis.

Dizainas optimaliai pritaikytas gilesniam vandeniui, LiveScope XR jutiklis jautresnis dėl patobulinimų, suteikia žvejui galimybę realiuoju laiku matyti tiek iš toli, tiek iš arti. Įdiegus funkciją Reverse Range, monitoriaus ekranas gali būti geriau panaudotas žuvims ir dugno struktūrai parodyti. Funkcija Compress Range skirta detalėms, esančioms arčiau valties, artimajai sričiai, nors tuo pat metu žvejys gali sekti ir žuvis, esančias toliau.

Spalvų paletėje yra septynios spalvos, todėl žuvys ir dugnas parodomi aiškiai, išlaikomas ryškus kontrastas. Kaip ir visi serijos LiveScope prietaisai, LiveScope XR yra su papildomais jutikliais, dėl kurių veikimo nuolat reguliuojami hidrolokatoriaus spinduliai, kad mažiau trukdytų valties judėjimas. Jeigu žvejybos sąlygos ir blogos, žvejai gali matyti aiškų savo būsimo laimikio vaizdą net ir iš didelio atstumo.

Sistema LiveScope XR suteikia tris unikalius matymo taškus, esant laikikliui, kurį galima lengvai reguliuoti ir prietaisą nustatyti atsižvelgiant į žvejybos tikslus, reikmes bei vietos, kurioje ketinama žvejoti, ypatumus. Pasirinkite LiveScope režimą, kuris geriausiai tinka konkrečiai žvejybos vietai, ir vaizdas suderinamame Garmin žemėlapių braižytuvo ekrane automatiškai pasikeis.

Rinkinyje LiveScope Plus yra kompaktiška juodoji dėžė GLS™ 10 su jutikliu LiveScope XR LVS62, taip pat traukos variklio cilindras ir veleno tvirtinimo elementai, perspektyvai nustatyti reikalingas laikiklis ir lengvai prijungiama Garmin Marine Network jungtis, kad prietaisą būtų lengva įdiegti ir integruoti su suderinamu žemėlapių braižytuvu. Naudojant nemokamą atnaujintą programinę įrangą, galima jutiklį LVS62 (parduodamas atskirai) įdiegti į esamą LiveScope sistemos juodąją dėžę, jeigu klientas nori patobulintos versijos.

Tiek LiveScope XR sistema, tiek LiveScope XR LVS62 yra šiuo metu parduodami, rekomenduojama mažmeninė kaina – atitinkamai 3 199 EUR ir 2 410 EUR. Prietaisas LiveScope XR suderinamas su įvairiais Garmin GPSMAP®“ ir ECHOMAP™ žemėlapių braižytuvais bei komponentais; spustelėkite čia ir pamatysite visą suderinamų prietaisų sąrašą.

Garmin gaminiai, specialiai sukurti naudoti lauke, pakeitė visų lygių bei gebėjimų bėgikų, dviratininkų, plaukikų ir kitų sportininkų gyvenimus. Įsipareigodama kurti technologijas, padedančias žmonėms gyventi aktyviai ir įgyvendinti visas savo galimybes, Garmin tiki, kad kiekviena diena yra nauja galimybė pranokti vakarykštę. Jau daugiau nei 30 metų Garmin pirmauja kurdama pažangius GPS navigacijos ir belaidžius prietaisus žmonėms, norintiems gyventi aktyviai. Garmin daugiausia dėmesio skiria penkioms sritims: automobilių, aviacijos, kūno rengybos, laivybos ir aktyvaus laisvalaikio.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas