„Nokia“ susiduria su sunkumais konkuruojant su „Ericsson“ ir „Huawei“, „Samsung“ svarsto įsigyti bendrovės tinklo infrastruktūros verslą

Technews.lt

2024-09-02, 19:55

0 komentarų

Nors pastaraisiais metais „Nokia“ sunkiai sekėsi konkuruoti su pagrindiniais žaidėjais, tokiais kaip „Ericsson“ ir „Huawei“, Suomijos bendrovė vis dar yra pagrindinė tinklo infrastruktūros verslo dalyvė.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Nokia“ susiduria su sunkumais konkuruojant su „Ericsson“ ir „Huawei“, „Samsung“ svarsto įsigyti bendrovės tinklo infrastruktūros verslą

„Samsung“ taip pat turi savo radijo prieigos tinklo (RAN) padalinį, tačiau jis yra palyginti nedidelis, o jo rinkos dalis praėjusiais metais sudarė apie 6,1 proc.

Dabar pradėjo sklisti gandai, kad „Samsung“ nori įsigyti „Nokia“ tinklo infrastruktūros verslą, kad sustiprintų savo RAN pozicijas. Teigiama, kad už „Nokia“ padalinį bus sumokėta 10 mlrd. dolerių. Jei sandoris įvyks, „Samsung“ taps antru pagal dydį RAN tiekėju pasaulyje, užimančiu 25,6 proc. rinkos.

„Samsung“ jau gamina 4G ir 5G bazines stotis, mikroschemų rinkinius, prietaisus, radijo ryšio įrenginius ir pagrindinę įrangą, taigi Korėjos milžinė nėra naujokė infrastruktūros versle.

Ji jau yra tiekusi paslaugas operatoriams visame pasaulyje, įskaitant „Telus“ Kanadoje, „O2“ Vokietijoje, „Reliance Jio“ Indijoje, KDDI ir „NTT DoCoMo“ Japonijoje, „Dish“ ir „Verizon“ JAV bei „Vodafone“ Jungtinėje Karalystėje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas