Pristatytas naujas su „Bluetooth“ susietas „Motorola Defy Satellite Link“ įrenginys, pranešimus siunčiantis per palydovą

Pranešimas spaudai

2023-03-01, 16:26

0 komentarų

Novatoriška Didžiosios Britanijos mobiliųjų telefonų gamintoja „Bullitt Group“, bendradarbiaudama su „Lenovo“ įmonės „Motorola Mobility“ padaliniu, pristatė naują įrenginį iš „Motorola Defy“ patvarių įrenginių asortimento, kuriame įdiegta unikali pranešimų siuntimo tarp palydovo ir mobiliųjų įrenginių paslauga.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pristatytas naujas su „Bluetooth“ susietas „Motorola Defy Satellite Link“ įrenginys, pranešimus siunčiantis per palydovą

„Motorola Defy Satellite Link“ yra „Bluetooth“ įrenginys, užtikrinantis palydovinį ryšį su bet kuriuo išmaniuoju telefonu su „iOS“ ar „Android“* operacine sistema ir skirtas visiems, kuriems yra tekę nusivilti mobiliojo ryšio aprėptimi – keliaujantiems, užsiimantiems veikla atvirose erdvėse ar tiesiog kasdienėje veikloje.

„Motorola“ ir „Bullitt“ dar kartą patvirtino savo įsipareigojimą diegti naujoves, integruodamos „Bullitt Satellite Messenger“ į naują „Motorola Defy“ asortimentą, kurį abi įmonės pademonstravo „MWC 2023“ parodoje.

„Patvarių „Defy“ įrenginių asortimentas yra labai patrauklus, o „Motorola Defy Satellite Link“ su palydoviniu ryšiu yra ypač svarbus visiems, kam teko atsidurti už įprastos pranešimų siuntimo aprėpties ribų“, – sakė „Motorola“ strateginių prekių ženklų partnerystės viceprezidentas Dave Carroll. „Pridėjus užtikrintą dvipusį ryšį, pranešimus siunčiant per palydovus už tokią prieinamą kainą, „Motorola Defy“ asortimento patrauklumas tik didėja. Tikimės, kad ateinančiais mėnesiais „Motorola Defy Satellite Link” bus pristatytas naujam mobiliųjų telefonų naudotojų segmentui“.

„Džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su „Motorola“ ir pasiūlyti dar vieną inovatyvų sprendimą „Defy“ asortimentui. „Motorola Defy Satellite Link“ kartu su „Bullitt Satellite Messenger“ paslauga suteikia galimybę už prieinamą kainą per palydovą siųsti pranešimus į kiekvieno išmanųjį telefoną. Tai yra palydovinio ryšio demokratizavimo apibrėžtis“, – teigė Dave Floyd, vienas iš „Bullitt“ įkūrėjų.

„Motorola Defy Satellite Link“ – tvirtas „Bluetooth“ priedas su „Bullitt“ prisijungimo prie palydovo paslauga

„Motorola Defy Satellite Link“ yra kompaktiškas, lengvas „Bluetooth“ priedas su patogia jungties kilpa, leidžiančia bet kuriam „Android“ arba „iOS“ įrenginiui* prisijungti prie „Bullitt Satellite Messenger“ programėlės ir pasinaudoti visomis jos funkcijomis, įskaitant tikslius dvipusius pranešimus per palydovą, taip pat vietos duomenų bendrinimą ir SOS pagalbą.

Tvirtas, kišenėje telpantis prietaisas praėjo Mil-Spec 810H (JAV gynybos departamento specifikacijos) testą, o jo atsparumo vandeniui ir dulkėms įvertinimas – IP68. 600 mAh talpos baterija užtikrina pakankamą baterijos veikimo trukmę, kad įrenginiu būtų galima naudotis daug dienų. Įrenginyje įdiegtas fizinis SOS ir vietos „Check In“ mygtukas, sudarant galimybę naudotis tam tikromis funkcijomis net ir be susieto išmaniojo telefono.

„Motorola Defy Satellite Link“, sukurtas suteikti bet kuriam išmaniajam telefonui palydovinio ryšio galią, yra pažangus palydovinės prieigos taško įrenginys, užtikrinantis ramybę – kad ir kur benuvestų kitas jūsų nuotykis.

„Palydovinė technologija ir „MediaTek“ pateiktas atskiras, standartais pagrįstas palydovinio ryšio lustas yra kitas didelis žingsnis kuriant mobilųjį ryšį, taikytinas visiems išmaniesiems telefonams. Sėkmingai dirbome su „Bullitt“, integruodami savo 3GPP NTN (ne antžeminio tinklo) technologiją ir mikroschemų rinkinį į pirmuosius pasaulyje parduodamus įrenginius su dvipusio pranešimų perdavimo per palydovus galimybe“, – sakė „MediaTek“ belaidžio ryšio verslo padalinio viceprezidentas ir generalinis direktorius JC Hsu. „Tai reikšminga pažanga, siekiant užtikrinti ryšį vartotojams atokiose vietovėse ir pagalbos tarnyboms, tačiau ši technologija atveria kelią ir kitoms išskirtinėms išmaniųjų telefonų palydovinio ryšio ir prisijungimo rinkoms“.

„Bullitt Satellite Messenger“ – tiesiogiai su palydovu susieta mobiliojo telefono technologija dvipusiams pranešimams per palydovą siųsti

„Bullitt Satellite Messenger“ yra pirmoji 3GPP standartais pagrįsta palydovinio NTN (ne antžeminio) tinklo arba pranešimų „tiesiogiai į įrenginį“ siuntimo paslauga. Naujojo „Motorola Defy“ asortimento įrenginiai naudosis šia paslauga, kad pasiektų esamus geostacionarius palydovus, taip užtikrinant prieinamą ir nuolatinę aprėptį tarptautiniu mastu per esamą, laiko patikrintą infrastruktūrą. Naudodami šią naują technologiją, klientai gali siųsti pranešimus per palydovą visuomet, kai niekas neužstoja dangaus matomumo.

„Motorola Defy“ palydovinis įrenginys prisijungia prie bet kurio išmaniojo telefono per „Bluetooth“ funkciją, po to – tiesiogiai prie geostacionarių palydovų, esančių 22 300 mylių virš Žemės, ir užtikrina galimybę siųsti tekstinius pranešimus per „Bullitt Satellite Messenger“ programėlę, kai nėra mobiliojo ryšio ir Wi-Fi. „Bullitt Satellite Messenger“ programėlės neturintys gavėjai gali gauti pranešimą kaip įprastą SMS į savo telefoną ir, norint atsakyti į gautą pranešimą, jiems siūloma atsisiųsti susietą „Android“ arba „iOS“ programėlę.

Palydoviniu ryšiu siunčiamų arba gautų pranešimų kaina bus išskaičiuota iš palydovinių pranešimų abonento plano, o gavėjams nieko nekainuos. Siunčiant ar gaunant žinutes per interneto ryšį, neapmokestinama nė viena šalis.

„SOS Assist“ programėlė, užtikrinanti prieigą prie reagavimo į nelaimes centrų „FocusPoint International“ 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, yra įtraukta į visus planus, kurių kaina prasideda nuo 4,99 EUR per mėnesį, taip pat galima užsisakyti kitus lankstesnius ir didesnės naudojimo aprėpties planus.

Kaina

Nuo 2023 m. balandžio mėn. „Motorola Defy Satellite Link“ platins tarptautiniai mažmenininkai. Paties įrenginio kaina prasideda nuo 119 EUR. Komplektas su vienerių metų „Essentials Messaging“ paslaugų plano prenumerata (iki 30 dvipusių pranešimų per mėnesį ir „SOS Assist“ paslauga) kainuos nuo 169 EUR.

Pamatyti pirmuosius „Motorola Defy Satellite Link“ pristatymus ir asmeniškai išbandyti šį įrenginį bus galima „MWC 2023“ parodoje žurnalistams skirtų pristatymų (Showstoppers) metu ir „Bullitt“ stende (7 salė, B50 stendas).

Įrenginiai taip pat eksponuojami „Lenovo“ stende 3 salėje (3N30 stendas) ir „MediaTek“ stende 3 salėje, (3D10 stendas).

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas